Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 22 de Juny del 2023
SUCESSOS

La Policia Nacional desarticula dos punts de venda de droga a la menuda un d'ells a Torrent

L'operació s'ha saldat amb dos detinguts i s'ha confiscat cocaïna, marihuana, èxtasi, haixix i 11 grams de substància de tall a més d'una pistola semiautomàtica i utensilis per a manejar la droga

Agents de la Policia Nacional han desarticulat dos punts de venda de droga a la menuda, situats a València ciutat i en la localitat de Torrent. Les operacions policials han culminat amb el registre de dos habitatges, una en el districte valencià de Russafa i una altra en el municipi de Torrent, així com la detenció de dos homes, de 36 i 52 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.
 

El punt de venda de droga a la menuda desmantellat per la Policia Nacional en un habitatge de Torrent va començar amb una investigació que va començar l'any passat després de tindre coneixement els agents que un home de 36 anys podria estar dedicant-se a la venda a la menuda de substàncies estupefaents. 
 

Com a resultat d'un dispositiu de vigilància, els agents van comprovar que el punt de venda estava en el seu domicili, on acudien els possibles compradors i una vegada en el portal, contactaven amb l'investigat bé a través del telèfon mòbil o cridant directament al telèfon de la finca, i després d'entrar i romandre escassos minuts a l'interior de l'habitatge abandonaven aquesta.
 

Davant tals evidències, els agents pertanyents a la Brigada Local de Policia Judicial de Torrent amb el suport de la Brigada Local de Seguretat Ciutadana i la Unitat de Guies Canins van practicar una entrada i registre en l'habitatge del sospitós, procedint a la seua detenció com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues, així com la intervenció de; 4,8 grams de cocaïna, 0,6 grams d'èxtasis, 4,6 grams d'haixix, 1,8 grams de marihuana, 745 euros en efectiu i tres bàscules de precisió.
 

Les investigacions entorn del punt de venda situat en Russafa es van iniciar després de tindre coneixement els agents que en un baix d'aquest districte valencià, podria estar distribuint-se substàncies estupefaents. Els agents van establir diversos dispositius de vigilància en els voltants de l'immoble, confirmant que un home hauria convertit el baix en el seu domicili, i des d'aquest, pel que sembla, estaria distribuint a petita escala cocaïna i marihuana, podent observar un tràfec de compradors.
 

Finalment, després de diverses indagacions, van registrar el domicili, localitzant i intervenint; una pistola semiautomàtica calibre 9 mm llarg, 35 cartutxos del calibre 9 mm llarg, 100 cartutxos del calibre 22, 4 grams de cocaïna, 4 grams de marihuana, 11 grams de substància de tall, 225 euros en efectiu, cinc balances de precisió, una premsa per a compactar cocaïna, una pala, una placa d'escorta privat i una funda de pistola.
 

A més els agents van detindre a un home de 52 anys com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. L'arrestat, amb antecedents policials per fets similars, ha passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.247.125

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.