Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 21 de Juny del 2023
MEDI AMBIENT

Comença l'estiu amb oratge inestable i amb temperatures que començaran a apujar el cap de setmana

A les 16.58 hores d'aquest dimecres 21 de juny comença l'estació més llarga amb 93 dies i 18 hores i que finalitzarà el 23 de setembre

L'estiu meteorològic començarà a les 16.58 hores d'aquest dimecres 21 de juny. És l'estació més llarga de les quatre amb una duració de 93 dies i 18 hores que finalitzarà el 23 de setembre. L'estiu començarà amb temps inestable i cels nuvolosos que augmentaran la sensació de xafogor amb nits, ja que no baixaran dels 20 graus a causa de l'augment de la nuvolositat. De cara al cap de setmana hi haurà un augment de temperatures que deixarà les màximes fregant els 33 graus i mínimes de 21 a la ciutat de Torrent.
 

Segons els experts de l'AEMET (Agència Estatal de Meteorologia) s'espera un estiu amb temperatures més altes del normal amb una probabilitat del 60% en la part oriental del país i d'un 50% en la part occidental, però sense aconseguir les temperatures registrades l'any passat. Les previsions també apunten al fet que pot ser més humit de l'habitual sobretot en el vessant mediterrani per l'augment de les precipitacions que es preveu que estiguen per damunt de la mitjana per a aquestes dates.
 

De moment, tan sols l'interior de la província de València està en alerta groga per tempestes que podran vindre acompanyades de calamarsa i amb precipitacions que poden descarregar 20 litres per metre quadrat en tan sols una hora. Aquestes tempestes tenen tendència a desplaçar-se cap a la costa, però arribaran ja sense pràcticament activitat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.12.163.175

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.