Dijous, 20 de Juny del 2024

Actualitzada Dijous, 20 de Juny del 2024 a les 13:33:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 16 de Juny del 2023
ACORD DE GOBERN

PP i VOX signen el pacte per a governar Torrent els pròxims quatre anys

VOX assumirà la direcció de les àrees d'Educació i Família, Festes (a excepció de les Falles, que dirigirà el PP), Esports i Sanitat. No obstant això, ni des del PP ni VOX han donat més detalls sobre l'equip de govern i les delegacions de l'Ajuntament, manifestant que, a partir del dilluns, 19 de juny, s'informarà a tota la ciutadania de totes aquestes qüestions

PP i VOX han signat el pacte per a governar Torrent els pròxims quatre anys, ha sigut als peus de la Torre de Torrent, símbol de la capital de l'Horta Sud on la candidata popular, Amparo Folgado i el candidat de VOX, Guillermo Alonso han signat el seu acord de manera oficial pel qual Amparo Folgado serà alcaldessa de Torrent i Guillermo Alonso, primer tinent d'alcalde.

 

VOX assumirà la direcció de les àrees d'Educació i Família, Festes (a excepció de les Falles, que dirigirà el PP), Esports i Sanitat. No obstant això, ni des del PP ni VOX han donat més detalls sobre l'equip de govern i les delegacions de l'Ajuntament, manifestant que, a partir del dilluns, 19 de juny, s'informarà a tota la ciutadania de totes aquestes qüestions

 

Després de diverses setmanes de negociacions, s'ha fet oficial l'acord pel qual el bloc de dretes arrabassa l'alcaldia al socialista, Jesús Ros. Entre totes dues formacions aconsegueixen els 13 regidors necessaris per a aconseguir la majoria absoluta a l'Ajuntament, ja que el bloc d'esquerres després del 10 aconseguits pel PSOE, la guanyador de les locals i la confluència d'esquerres es queden en només 12 representants.

 

Tant PP com VOX han portat aquestes negociacions allunllants dels focus i sense donar declaracions a la premsa més enllà de reconèixer la "bona sintonia" entre ambdues formacions segons la candidata del PP, Amparo Folgado que junt al candidat de VOX, Guillermo Alonso, han sigut els encarregats de negociar el futur govern de Torrent.

 

Folgado ha afirmat que “Torrent ha votat canvi i que tots dos partits ens posàrem d'acord per a governar aquesta gran ciutat, és el que hem fet i estic segura que Torrent tindrà un gran govern, que estarà a l'altura i al servei de tots els torrentins”. Quant a la presa de possessió com a alcaldessa, Folgado assenyala que “serà tot un honor representar a Torrent, vull ser l'alcaldessa de tots i al servei de tots, per a posar a Torrent en el lloc que es mereix com a cinquena ciutat de la Comunitat Valenciana i tindre un Ajuntament que siga de tots els torrentins”.
 

Guillermo Alonso del Real, per part seua, ha afirmat que “des de VOX assumim amb moltíssima il·lusió l'encàrrec que ens han traslladat els nostres electors, que, a més, executarem en pro de la nostra ciutat i de tots els seus veïns”.

 

Així mateix, ha comentat que “estem desitjant posar-nos a treballar amb tot l'equip de l'ajuntament, en el qual, com hem pogut constatar, hi ha grandíssims professionals que treballen per a fer cada dia una miqueta millor la nostra ciutat, per la qual cosa estem convençuts que, entre tots, aconseguirem fer de Torrent un espill en el qual moltes altres ciutats vulguen mirar-se en el futur”.

 

El pacte de govern al qual han arribat PP i VOX, posa de manifest que tots dos partits comparteixen valors i objectius comuns, i aquests es plasmen a treballar per la seguretat ciutadana, el desenvolupament econòmic de Torrent, el benestar de les persones, la defensa dels senyals d'identitat de la Comunitat Valenciana i d'Espanya.
 

A més, per al pròxim govern de Torrent, serà molt important el suport a les famílies, a les persones majors i dependents, així com la protecció de la infància. Millorar la qualitat de vida, fent una ciutat més amable per a les famílies vulnerables de Torrent.
 

Tant el PP com VOX a Torrent afirmen que treballaran per la seguretat ciutadana als carrers de la ciutat, la defensa de la propietat enfront de l'ocupació il·legal d'habitatges, per la qual cosa destinaran grans esforços a defensar la seguretat dels *torrentinos. Alguna cosa que, durant la passada campanya electoral, els ciutadans han transmés a tots dos.
 

La baixada d'impostos, revisió de taxes municipals i agilitació de tràmits administratius a Torrent, serà una prioritat per al pròxim govern municipal, tal com es desprén del pacte de govern. La protecció del patrimoni històric i cultural de Torrent, la defensa de les tradicions i la cultura valencianes, així com la potenciació de les festes de Torrent i el manteniment de les instal·lacions esportives, serà una altra de les prioritats del govern municipal.
 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.230.30

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.