Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 16 de Juny del 2023
FALLES 2024

Robert Gómez es prepara per agafar el relleu de Junta Local de Torrent

L'ex-president de la falla Nicolau Andreu, ha rebut el suport de la majoría de comissions després de que l’anterior executiva haja anunciat la seua dimisió conjunta

Les falles de Torrent continuen el seu camí cap a les falles de 2024 i ho fan amb la renovació de la Junta Local Fallera. Abans de les eleccions municipals en els Plens ordinaris de la Junta Local ja es va anunciar la intenció d’obrir un nou període de renovació de càrrecs en Junta Local davant l’anunci en febrer i ratificació en abril de no continuïtat d’alguns dels directius de l’exercici passat.

 

Després de diverses converses, el faller Robert Gómez de Nicolau Andreu, es va mostrar partidari de capitanejar aquest nou projecte avalat dels presidents de les comissions de la capital de l’Horta Sud. S’obria un període de transició on els anteriors membres coordinen les tasques administratives per posar en marxa e nou exercici: com aprovació de bases de concursos, procés d’elecció de falleres majors de Torrent, etc.

 

La idea, tal com va manifestar el regidor fins ara de Falles, Pasqual Martínez, era traçar un camí de transició on s’incorporen noves cares que vulguen treballar per les falles de Torrent. Robert Gómez es va reunir amb els presidents per presentar la seua idea de projecte i a partir d’ara buscar fallers voluntaris per formar els diferents equips de Presidència i Protocol, Cultura, Secretaria i Comunicació així com la part econòmica.

 

Robert Gómez ja va ser membre de la delegació de Cultura de la Junta Local Fallera, ha sigut president de falla i el seu pare va ser un històric de la Junta Local en els anys huitanta. Ara Gómez espera il·lusionar a les falles de la ciutat amb un nou projecte renovador. Una vegada conformat el nou ajuntament, es procedirà a la constitució definitiva de la Junta Local que s’ha d’aprovar en el Ple de l’ens i començar així aquesta nova etapa.

 

Amb aquesta renovació acabaria una Junta Local Fallera de Torrent que ha viscut aquest últim any un exercici convuls amb plens molt tibants entre el regidor de Falles i el president de la comissió Antoni Pardo per l’enfrontament entre membres de la Junta i aquesta comissió. Finalment, la Junta Local va decidir no continuar i tot està ara pendent del canvi de govern que es pot donar aquest mes de juny.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.78.59

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.