Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 16 de Juny del 2023
FALLES 2024

13 dones i 9 xiquetes es presenten a les proves de Camí d’un Somni del 2024

Les 22 candidates que opten enguany a formar part de les Corts d'Honor Major i Infantil tenen per davant dies de proves i entrevistes per aconseguir el seu somni, ser les màximes representants de les Falles de Torrent en l'any 2024

El Camí d’un Somni de 21 xiquetes i dones ja ha començat. Enguany s’han presentat 13 candidates majors i 9 candidates infantils de les quals només 9 majors i infantils formaran part de  la Cort d’Honor de les Falleres Majors de Torrent del 2024. La junta local obri termini a les infantils per si alguna candidata vol ocupar el puesto vacant que faria 9. De seguida començaran les proves i entrevistes amb el jurat que tindrà la responsabilitat de triar a les Corts i Falleres Majors de Torrent per pròxim exercici faller.

 

El passat 5 de juny  es va tancar el termini de presentació de candidatures i serà durant el mes de juny i principis de juliol quan les candidates es presenten a les proves de selecció on només, en un primer moment, quedaran 9 majors i 9 infantils per a després elegir a les màximes representants de les falles torrentines. Si no hi haguera altra xiqueta per a la Cort Inafantil, enguany es quedaría només amb 7 representats, i no es faría parella.

 

En poques setmanes començarem a conéixer els perfils de les candidates en les seues entrevistes personals i serà després quan un jurat qualificat amb experts del món faller s’encarregarà de triar a les candidates. Enguany 4 candidates majors quedaran fora i  cap infantil. 

 

L’acte d’elecció de les Falleres Majos de Torrent serà el dissabte 8 de juliol en l’Àgora de Parc central. Serà en aquest acte protocol·lari on es coneixeran els noms de les màximes representants de les falles de Torrent i que passaran a formar part de la història fallera de la capital de l’Horta Sud.

 

Les candidates són:

Falla de La Plaça, M° Amparo Guzman Gomez; Ángel Del Alcazar: Marta Navarro León; Antoni Pardo: Zaira Herraiz Rosa; Sedavi: Esther Giménez Martínez; Carrer Toledo. M° José Llópez García; Barri Cotxera, Estela Tanco Poveda; Padre Méndez, Miriam Martínez Torrijos; Carrer Benemérita, Andrea Gomez Lopez; Zaragoza-Parc Central, María Gómez Lerma; Ii Tram Avinguda, Mireia Higueras Murcia; Lope De Rueda, Andrea Jareño; Cronista, Maria Peris Moreno; Av. Reina Sofía, Alicia Lavara Marcilla Iturralde.

 

Per la seua part, les candidates infantils són: De la falla Pare Méndez, M° Cruz Peris Villa; Nicolau Andreu, Valeria Bartual Montero; Barri Sant Gregori, Lola Medina Zayas; Zaragoza-Parc Central, Aitana Díaz Ramos; Ii Tram Avinguda, Vega Román Montero; Sant Valerià, Aitana Torres Peinado; Lope De Rueda, Lucía Romero Parras; Av. Reina Sofia, Ainhoa Rodrigo Marcilla i Daniela Sanchís Alonso de Sant Gregori. 

 

Tele Torrent estarà en directe també enguany per a poder oferir l’elecció a tots els torrentins i torrentines. Des de l’any 2016, Tele Torrent ha oferit aquesta gala als torrentinos a través de les seues xarxes socials, sent la de l’any passat la que més espectadors va tindre amb prop de 400 persones veient-la en directe en alguns moments.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.12.161.111

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.