Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 16 de Juny del 2023
SUCCESSOS

Redada al barri Xenillet amb 143 identificats i 19 actes per armes blanques

En l'operatiu han participat el Grup de Resposta Immediata a la Criminalitat (GRIC), la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR), Mitjans Aeris i Guies Canins

Espectacular redada al barri Xenillet de Torrent per a donar resposta "als incidents ocorreguts anteriorment en la zona". Els agents han efectuat 1 detingut per trencament de condemna, identificant un total de 143 persones, 38 vehicles inspeccionats i han alçat 19 actes per droga, 18 per tinença d'armes blanques i una acta per inspecció tècnica de vehicles.
 
El dispositiu, que va començar sobre les set i mitja de la vesprada, s'ha saldat amb un detingut per trencament de condemna ,143 persones identificades, 38 vehicles inspeccionats, 19 actes per tinença de substàncies estupefaents, 18 per tinença d'armes blanques i una acta per inspecció tècnica de vehicles. 
 
En l'operatiu han participat diferents unitats policials, com ara el Grup de Resposta Immediata a la Criminalitat (GRIC), la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR), Mitjans Aeris i Guies Canins.
 
[Img #13677]
 
RUMORS A LES XARXES SOCIALS
En les xarxes socials torrentines i watshapp han aparegut rumors per unes grans taques de sang aparegudes en el barri de Cami Reial. Els comentaris parlen d'una possible autolesió relacionada amb el servei del Centre de Salut i també d'un possible assassinat. Este periòdic ha sol·licitat informació a l'Ajuntament de Torrent i Policia Nacional per a confirmar o desmentir el succeït en la zona, sense que de moment s'haja rebut informació oficial sobre aquest tema. 
 
[Img #13679]
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.255.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.