Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 15 de Juny del 2023

La Mancomunitat de l'Horta Sud proporciona bancs i papereres fabricats amb material reciclat als municipis de la comarca

Un total de 450 bancs i 450 papereres s'han repartit davant la necessitat exposada pels ajuntaments de la comarca d'ampliar el seu mobiliari urbà

La Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud ha posat a la disposició dels vint ajuntaments que la conformen bancs i papereres fabricats a partir de material reciclat. Davant la necessitat exposada dels diferents ajuntaments d'ampliar el seu mobiliari urbà o de substituir l'antic, l'entitat supramunicipal ha repartit un total de 450 bancs i 450 papereres entre tots els municipis de la comarca.

 

Els bancs i papereres proporcionats són finançats pel Pla d'Inversions de la Diputació de València, han sigut fabricats íntegrament amb materials reciclats i són 100% reciclables seguint així les indicacions dels Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS). "Considerem important que els materials utilitzats en aquesta acció siguen reciclats per a treballar pel medi ambient com l'estem fent des de les administracions", ha afirmat José Francisco Cabanes, president de la Mancomunitat de l'Horta Sud.

 

"Mancomunar serveis és afavorir a tots els ajuntaments dels nostres municipis, especialment als més xicotets", ha afegit també Cabanes, qui també ha afirmat que la Mancomunitat "treballa per a facilitar la vida dels ajuntaments i escoltar les seues necessitats, per això hem proporcionat bancs i papereres als municipis, perquè és una necessitat que ens han fet arribar ells".

 

Els bancs i papereres s'han repartit seguint criteris de població entre tots els municipis de la comarca de l'Horta Sud i s'han situat en diferents parcs, carrers i poliesportius. En molts casos han servit per a substituir mobiliari antic i desgastat pel pas del temps, les inclemències meteorològiques i els actes vandàlics que, per desgràcia, la majoria dels ajuntaments pateixen en aquesta mena de mobiliari urbà.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.132.66

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.