Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 14 de Juny del 2023

Campos: "Deixem un Ajuntament sanejat en una situació que res té a veure a la fa 8 anys"

El regidor d'Hisenda en funcions ha tret pit en el seu, més que possible, última roda de premsa com a responsable d'aquesta delegació per a presentar els números de la seua gestió al llarg d'aquests huit anys

"Deixem un ajuntament en una situació que res té a veure amb la que ens trobem fa 8 anys" així de contundent s'ha mostrat el regidor d'Hisenda en funcions, Andrés Campos, en la més que possible última roda de premsa com a responsable d'aquesta delegació.

 

En la seua intervenció Campos ha recordat que "quan arribem a aquest Ajuntament en 2015 hi havia un deute de 59 milions d'euros més 8 milions més d'una pòlissa de crèdit i en 2023 aquesta xifra s'ha reduït fins als 29 milions de deute". Campos ha matisat que "aquesta pòlissa de crèdit de 8 milions s'utilitzava per a pagar despeses corrents i que finalment vam poder deixar de fer ús d'ella".

 

Campos ha aclarit a més que deixa en la caixa de tresoreria 26 milions d'euros, "que augmentaran en 34 milions d'euros al juliol amb el pagament del primer termini dels rebuts de l'IBI que es comencen a abonar ara al juliol". El regidor de l'àrea econòmica en funcions també ha tret pit dels terminis de pagament a proveïdors, "en aquest ajuntament s'ha passat de pagar als proveïdors a 141 dies, a fer-ho de mitjana en tan sols 11,66 dies". "En definitiva, aquest ajuntament es queda en una bona situació financera, sense tensió en la caixa de tresoreria" ha conclòs Campos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.187.10

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.