Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 13 de Juny del 2023

Acord del Partit Popular i VOX per a governar la Comunitat Valenciana

El partit de Santiago Abascal es queda amb la presidència de les Corts i diverses conselleries que se sabran en els pròxims dies. Per part seua, el candidat ultradretà, Carlos Flores, s'aparta de la Generalitat i anuncia la seua candidatura al Congrés dels Diputats en les Generals

Ja hi ha acord de govern en la Generalitat Valenciana. PP i VOX governaran la Comunitat Valenciana els pròxims quatre anys després de l'acord aconseguit entre Carlos Mazón i Carlos Flores. Ha sigut el mateix Flores l'encarregat d'anunciar l'acord en roda de premsa després de la reunió mantinguda entre tots dos partits.
 

Aquest acord de govern inclou donar a VOX la presidència de les Corts i diverses conselleries que s'anunciaran en els pròxims dies. Aquest pacte inclou també la retirada del candidat de VOX, Carlos Flores, condemnat per maltractament, del govern valencià. Ell mateix en aqueixa mateixa roda de premsa ha anunciat la seua candidatura al Congrés dels Diputats per VOX en les pròximes Eleccions Generals del 23 de juliol.
 

Fa 24 hores Gènova admetia que la condemna per maltractament del candidat de Vox a la Comunitat Valenciana, Carlos Flores, era una "línia roja" per al Partit Popular. Al seu entendre, no hauria de dedicar-se a l'"exercici actiu de la política". Finalment, Flores no entrarà en el govern de la Generalitat a pesar que des del PP de València es van mostrar molestos davant les declaracions de Semper amb un "nosaltres no vetarem a ningú", però finalment Gènova ha aconseguit el veto de Flores.
 

A l'espera del pacte a Torrent
Mentre que en la Generalitat Valenciana ja s'ha anunciat l'acord de govern, no ocorre el mateix a Torrent. Encara que la sintonia entre el candidat de VOX, Guillermo Alonso i la candidata popular, Amparo Folgado, és més que evident encara no s'ha anunciat de manera oficial el pacte que alçarà a la candidata popular de nou a l'Ajuntament de Torrent. Segons marca la llei, els Ajuntaments s'han de constituir aquest dissabte 17 de juny. Recordem que el PP necessita els 4 regidors de VOX per a obtenir el govern. El pacte més que possible s'haurà de materialitzar aquest dissabte amb el primer ple de la nova legislatura.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.183.211

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.