Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 09 de Juny del 2023
POLÍTICA

La popular Ana Penella entra en el ple municipal després de la renúncia de Nacho Carratalà

Carratalà ha dimitit, segons fonts oficials, per incompatibilitat pel seu lloc de treball actual que li impediria exercir un càrrec públic en el govern de Torrent

La popular Ana Penella recollirà la seua acta de regidor després de la renúncia del seu company de llista Nacho Carratalà. Carratalà ha dimitit, segons ha confitmat a L'Opinió de Torrent, per incompatibilitat pel seu lloc de treball actual que li impediria exercir un càrrec públic en el govern de Torrent. La dimissió es va produir fa un parell de dies, però no va ser fins a este dijous a la nit quan la Junta Electoral de zona va admetre la seua baixa.
 

Ana Penella va entrar en les llistes del PP l'any 2011 i fins a l'any 2015 va estar al càrrec de la delegació de festes i tradicions. Des de 2015 i fins a aquest any 2023 ha sigut regidora en l'oposició. En estes eleccions municipals, la candidata Amparo Folgado la va tornar a incloure en la part alta de la seua llista, però la remodelació que l'Executiva Regional va obligar a fer a Amparo Folgado, la va relegar al posat número 10. I és ara, després de la renúncia del seu company quan entrarà en el ple municipal.
 

Nacho Carratalà desmenteix les suposades declaracions al periòdic Levante EMV afirmant que, "un altre dels motius ha sigut el més que imminent pacte amb VOX" del qual recalca, "estem en mans de la ultradreta". Carratalà diu a L"Opinió de Torrent que ell no s'ha referit a Vox com ultradreta "encara que sí tem que el PP depenga d'un partit tanc escorat políticament". Nacho ha sigut regidor en l'oposició i es va postular en la candidatura d'Arturo García en les primàries del PP a Torrent.
 

Els desacords amb la seua cap de files, Amparo Folgado han sigut molt notòries públicamen fins i tot fins i va trencar la disciplina de vot en el ple de l'Ajuntament. Estes desavinences amb la popular Amparo Folgado s'han evidenciat també durant la campanya deixant-se veure en la seu del PP a València celebrant la victòria de Català i ha continuat així fins a l'últim minut, amb declaracions al periòdic Levante EMV en les quals afirma que, "els resultats electorals del PP a Torrent no són una gran cosa tenint en compte que Amparo Folgado no ha sigut la més votada, no han sigut uns bons resultats i ningú ha fet autocrítica".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.251.0

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.