Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 09 de Juny del 2023
POLÍTICA

El Partit Socialista critica al PP per "voler governar Torrent amb un pacte de perdedors que tant han criticat"

El pròxim 17 de juny es constituirà el nou ple municipal i es durà a terme la votació per a elegir a l'alcalde o alcaldessa de Torrent

A tan sols set dies que es constituïsca i es nomene la nova corporació municipal, el Partit Socialista ha carregat contra la candidata popular i més que possible alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, acusant-la de "falta de credibilitat". En el seu comunicat enviat als mitjans els socialistes recorden que, "la credibilitat d'Amparo Folgado i del PP estan en joc el pròxim 17de juny en cas de pactar amb VOX i governar amb un pacte de perdedors que tant ha criticat en els últims huit anys".
 

Els socialistes han anat més enllà i es lamenten que, "per primera vegada en la història de Torrent podria no governar la força política amb major representació". Cal recordar que el PSOE ha aconseguit 10 regidors, baixant un respecte a fa quatre anys mentre que el PP n'ha obtingut 9, un més que en les eleccions de 2019. Però malgrat que aqueixos números el PSOE no podrà governar perquè un pacte entre PP i VOX, aquest últim amb 4 regidors, aconsegueixen els 13 regidors necessaris per a aconseguir la majoria absoluta.
 

En el seu comunicat els socialistes fan memòria, "des de 2015, any en què PP i PSOE van empatar a 9 regidors en els comicis locals i un acord d'investidura amb Compromís i Guanyant van fer alcalde a Jesús Ros, la candidata popular ha vingut pregonant que a ella li corresponia ser l'alcaldessa i que si no ho havia sigut era només per un "pacte de perdedors".
 

En aquest sentit, l'alcalde Jesús Ros li recorda a Amparo Folgado que, "ara té la possibilitat de ser creïble, que es complisca el que ha vingut venent als torrentins i torrentines els últims 8 anys i fins al 28 de maig. Ara té l'oportunitat de renunciar a un 'pacte de perdedors' i deixar que governe la força més votada pels nostres veïns i veïnes. Depén de la seua credibilitat i la de Feijóo, perquè qualsevol altra cosa demostrarà que no té credibilitat i que ha estat enganyant els torrentins i a les torrentines".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.38.236

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.