Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 09 de Juny del 2023
COMERÇ LOCAL

Convocades les ajudes a l'activitat comercial en valencià 2023

Igual que en l'anterior edició, es concediran subvencions d'entre 500 i 700 euros per a normalitzar l'ús de la nostra llengua en l'àmbit comercial

Un any més, l'Ajuntament de Torrent convoca les ajudes per a la promoció del valencià en el sector comercial i empresarial, amb l'objectiu de fer costat al teixit empresarial i comercial en la normalització de l'ús de la nostra llengua en aquest àmbit. Igual que en l'anterior campanya, en aquesta edició es concediran quanties d'entre 500 i 700 euros en funció del concepte pel qual es demane l'ajuda, sent subvencionables la instal·lació, renovació o redissenye de rètols exteriors, interiors o de vehicles, les pàgines web, i el material d'embalatge o publicitari que empre el valencià com a llengua de comunicació amb els clients o usuaris.

 

A més de l'ajuda econòmica, l'Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l'Ajuntament també ofereix l'assessorament lingüístic necessari perquè els textos o llegendes en valencià seguisquen el criteri de correcció que justifica l'assignació d'aquestes ajudes, així com dels tràmits necessaris per a la sol·licitud.

 

Per a accedir a les ajudes, les persones interessades han de presentar la seua sol·licitud –preferentment de manera telemàtica- en el Registre General de l'Ajuntament, segons el model de la instància corresponent i juntament amb el pressupost de l'activitat per la qual es demana l'ajuda. El termini per a presentar aquestes sol·licituds acabarà el 15 de novembre de 2023.

 

D'altra banda, convé assenyalar que tant els requisits que han de complir els beneficiaris, com l'import de les ajudes i els criteris de valoració per a assignar-les estan disponibles en uns fullets informatius que l'Ajuntament ha distribuït i que, també, es poden consultar en la pàgina web de l'Ajuntament de Torrent, on es detallen les bases de la convocatòria i les instruccions per a presentar les sol·licituds de manera telemàtica mitjançant l'imprés oficial necessari per a la seua tramitació.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.155.54

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.