Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 05 de Juny del 2023

El grup de teatre juvenil d'Antoni Pardo participa en la V Mostra de Teatre Faller

L’Auditori Antonio Cabeza acollí totes les representacions, i la inauguració va estar presidida per la Fallera Major de València, Laura Mengó, i la seua Cort d’Honor

El municipi de Paterna va acollir els dies 2, 3 i 4 de juny la V Mostra de Teatre Faller de la Comunitat Valenciana, organitzada per la Junta Local Fallera de Paterna, l’Ajuntament de Paterna i la delegació de Juntes Locals de Junta Central Fallera. La Falla Antino Pardo va estar present per ser els guanyadors en la modalitat de teatre de Torrent i representant el seu municipi. 

L’Auditori Antonio Cabeza acollí totes les representacions, i la inauguració va estar presidida per la Fallera Major de València, Laura Mengó, i la seua Cort d’Honor, així com per la Fallera Major de Paterna, Verónica Amorós.

Seguidament, el grup de teatre de la Junta Local Fallera de Paterna representà l’obra ‘Ànima infidel’. Les representacions continuaren el dissabte 3 de juny, a les 11.30 hores, amb ‘Volguts pares’, a càrrec del grup juvenil de la comissió Antonio Pardo, dirigida per Fèlix Alonso.

El diumenge 4 de juny pujaran a l’escenari la comissió Avinguda Josep Pau d’Alzira per representar ‘Una funció desastrosa’ (10.00 hores), la falla Arquebisbe Olaechea-Sant Marcel·lí de València amb ‘Emocions’ (11.30 hores), baix la direcció de Silvia Atienza, i la falla del Port de Cullera amb ‘Fes-me una perduda’ (13.00 hores), dirigida per Mercè Sarrias.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.220.107.56

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.