Diumenge, 16 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 31 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

Jesús Ros diu que continua: "Ens veurem al setembre"

L'encara alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha confirmat que recollirà la seua acta de regidor en l'acte de constitució del nou ajuntament

"Ens veurem al setembre" amb aquesta frase, l'encara alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha buidat els dubtes de la seua continuïtat en la política local, "recolliré la meua acta de regidor el pròxim 17 de juny i ens tornarem a veure al setembre". L'encara màxim edil socialista ha descartat entrar en les llistes nacionals del seu partit en les pròximes Eleccions Generals, "no hi ha cap buit en aqueixes llistes".
 

Ros també ha criticat al Partit Popular i els ha acusats de falta de credibilitat. "Que no se li oblide al Partit Popular que nosaltres hem guanyat les eleccions a Torrent i vull recordar-li a la senyora Folgado que ara serà ella la que protagonitze aqueix pacte de perdedors del qual ens va acusar en 2015 sent una eina totalment democràtica. I també vull recordar-li al senyor Feijoo que ara és el moment de ser honest i deixar que governe la llista més votada, encara que sospite que només ho demanen si són els seus".
 

L'alcalde en funcions també he fet balanç dels resultats a Torrent, "en les eleccions hi ha dos objectius, un guanyar-les, que ho hem fet i una altra governar, això segon no crec que siga possible. Ara ve per davant un període de negociacions per al PP que ha d'amarrar bé els 13 vots que necessita".
 

Ros també ha reconegut que ha rebut anomenades dels diferents partits polítics i també algunes del PP, però no d'Amparo Folgado de la qual espera a més "que no desprograme els projectes que ja està en marxa a la ciutat". En aquest sentit, el portaveu socialista, Andrés Campos, ha recordat que, "en la majoria dels departaments d'aquest ajuntament hi ha memòries i documents de planificació del que s'ha dut a terme i hi ha previst fer pel que espere que no critiquen l'herència que reben, perquè com hem fet sempre i continuarem fent-ho, "apliquem polítiques de transparència sempre".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.111.70

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.