Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 30 de Maig del 2023
ELECCIONES LOCALS 2023

Folgado: "Els torrentins i torrentines ens han demanat un canvi"

La candidata popular a l'Ajuntament de Torrent pel Partit Popular, Amparo Folgado, haurà d'asseure's a negociar amb VOX per a poder formar govern

Encara que el Partit Socialista ha guanyat les eleccions locals del 28 de maig, els números no sumen per a formar govern i serà el Partit Popular el que té possibilitat de tornar a l'alcaldia de Torrent amb un acord amb VOX. Després de l'escrutini, la candidata popular Amparo Folgado va valorar els resultats obtinguts, "els torrentins i torrentines ens han demanat un canvi i en això ens posarem a treballar des d'aquesta mateixa nit". 

 

Folgado es va mostrar disposada a arribar a pactes amb VOX, "sóc una persona dialogant i recollim el mandat dels torrentins i torrentines per a abandonar els anys 80, abandonar la inseguretat i la brutícia dels seus carrers".

 

En el seu discurs l'alcaldable popular es va comprometre a deixar-se la pell "per tots els torrentins i torrentines com ho hem fet tots aquests anys" i va deixar clar que, "algú pot pensar que tinc motius per a deixar de treballar per Torrent, però jo sempre ho he dit, tinc més de 85.000 motius per a continuar fent-ho".

 

Finalment, Folgado va agrair als torrentins i torrentines "la seua confiança per a aconseguir el canvi" però també al seu equip, "que s'ha deixat la pell tots aquests anys i sobretot aquests 15 dies de campanya" i ha finalitzat dient que "seguiré al carrer com ho he estat sempre per a saber què vol cada torrentí i torrentina".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.129.45.92

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.