Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 30 de Maig del 2023

El col·legi La Puríssima organitza demà la seua primera marató de donació de sang

Demà dimecres, 31 de maig, el col·legi La Puríssima de Torrent celebra aquesta marató solidària de donació de sang en el Dia de la Comunitat Educativa.

“Donar sang és donar vida” és el lema del projecte del col·legi La Puríssima de Torrent amb el qual celebra la primera marató solidària de donació de sang des de les 9.30 h. fins a les 13.30 h. i de 16.15 h. a 20 h. L'alumnat ha posat en marxa un projecte d'Aprenentatge i Servei coordinat pels alumnes de Projecte d'investigació de 1r de Batxiller i els de 3r d'ESO, en el qual participa tot el centre, amb la col·laboració del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana. L'alumnat ha travat des de l'assignatura de Biologia i Projecte.

 

Per a augmentar el nombre de donants els alumnes s'han format i han realitzat cartells, presentacions i vídeos de difusió en els quals informen els conciutadans de l'ús que es dona a la sang donada als hospitals, dels requisits que es necessiten per a poder donar, etc., instant-los a donar i posant l'accent en la seguretat de les sales de donació. L'alumnat ha aprés de manera pràctica continguts de Biologia com el sistema circulatori, els components de la sang, malalties infeccioses, etc. D'altra banda, també han recorregut les classes del centre per a informar a totes les aules i van eixir divendres passat, dia de mercat, per a repartir informació a tots els ciutadans. El cartell és obra de l'alumna Carolina Simó, Laia Biot i Sara Muñoz, de 3r d'ESO.

 

Dia de la Comunitat Educativa

Al seu torn, demà se celebra el Dia de la Comunitat Educativa, una jornada de portes obertes i convivència on l'alumnat participa amb un mercadet i solidari, fira del llibre, on podran trobar tresors únics; així com demostracions de balls per a moure l'esquelet, classes de Zumba, una barbacoa per a esmorzar i una infinitat d'activitats a les aules i en tot el col·legi que despertaran la creativitat de familiars i amics. Tot el recaptat anirà destinat a les missions de les Germanes Franciscanes de la Immaculada a Hondures i Colòmbia. A Hondures, en Sant Joan de Copoa (Copán) s'està duent a terme la construcció d'instal·lacions adaptades a les necessitats de les persones amb i sense discapacitat per a evitar riscos dels alumnes i del personal, cuidant les condicions pedagògiques inclusives requerides. Per part seua, en El limonar (Arjona. Bolívar. Colòmbia) es pretén solucionar els problemes derivats dels constants talls de llum que es ve succeint de forma repetida en el citat municipi.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.191.214

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.