Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 27 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

Els partits tanquen la campanya electoral demanant el vot per a governar Torrent

Els socialistes van tarcar la campanya a l'Antic Mercat, mentres que el PP ho va fer a les portes de la seua seu amb un sopar mitin

Torrent va tancar anit la seua campanya electoral per a les eleccions de 2023, les més ajustades dels últims anys, on el govern municipal pot dependre d'un grapat de vots en favor d'un dels dos blocs. Després de dues setmanes de campanya, amb els candidats apurant els últims minuts, va ser la nit per a demanar el vot per última vegada abans de la jornada de reflexió. 

Els socialistes, que tenien previst celebrar el seu míting final en la *plaça de la Llibertat, van haver de traslladar-ho a l'Antic Mercat, on el seu candidat, Jesús Ros, va llançar el seu últim discurs abans de les votacions. Amb unes dues-centes persones, els socialistes van ser els que més persones van reunir en l'últim dia de campanya. L'actual alcalde Jesús Ros va demanar a veïns i veïnes de Torrent la seua “col·laboració i la seua confiança en un projecte de ciutat i en un grup d'homes i dones que són honestos, treballadors i de fiar; que viuen la nostra ciutat amb passió i que estan i estaran, com sempre, al costat de les persones”. 

També es va reivindicar davant la militància dient que molta gent vol "que continue sent alcalde el Rochano", i va assegurar que "arrasarem", missatge que va ser molt aplaudit pels assistents, entre els quals es trobava els membres de la llista electoral i nombrosos veïns. 

En la seu del PP, Amparo Folgado va reunir els seus militants en un sopar míting en la qual va agrair l'esforç realitzat durant tota la campanya i va donar un missatge de seguretat dient que el PP tornarà a governar a Torrent. Folgado va reiterar el seu compromís amb una policia de barri i va recordar una vegada més la seua intenció de millorar la neteja a la ciutat "que ha estat abandonada aquests anys". 

[Img #13616]A la Casa de la Cultura, Ciutadans va reunir també militants i simpatitzants en un míting d'agraïment en el qual Raúl Claramonte va defensar la necessitat d'un partit Liberal i de centre. Claramonte va demanar el vot per a governar "amb els rojos, els blaus, els morats o els que siguen, però per a governar". 

[Img #13619]En Vox van tancar la campanya en gran, amb la presència de la seua líder autonòmic al parc de Reina Sofia. El partit ultraconservador va reunir a prop de 100 persones en un mítin en el qual el seu candidat, Guillermo Alonso va demanar el vot perquè hi haja més seguretat i defensa de les tradicions.

[Img #13618]Finalment, la Coalició d'Esquerres formada per Compromís, Podemos i Esquerra Unida, va celebrar un sopar mítin en la seua seu en la qual el candidat Xavi Martí va agrair tot el treball realitzat durant aquests dies de campanya.

[Img #13617]

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.200.226

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.