Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 26 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

Els partits polítics escuren les hores abans que finalitze la campanya

Els candidats es bolquen a convéncer als indecisos explicant els seus programes electorals i demanant el vot abans que arribe la jornada de reflexió

Enguany els programes electorals es centren sobretot en els votaran per primera vegada. Però també l’educació i la seguretat són unes de les claus de la majoria de tots els programes electorals junt amb les persones majors i els més menuts.

 

Cal destacar del Partit Socialista la implantació de les urgències pedriàtiques en la ciutat a més de la subvenció per al canvi de banyera per dutxa per a persones majors i mobilitat reduïda i també la creació d’un gran espai infantil en Parc Central.

 

En el programa del Partit Popular destaca la baixada d’impostos i la tornada de la Policia de Barri, en aquest punt coincideix amb la coalició d’esquerres. També parla de netejar el barranc i la creació d’una Via verda en el Safranar.

 

Cs inclou en el seu programa la continuïtat de la Targeta +25 i la creació d’una escola infantil municipal en el polígon a més d’impulsar el sector hoteler i un programa públic de lloguer jove.

 

La coalició d’esquerres també inclou la creació de dues escoletes infantils públiques i la remunicipalització de l’aigua a més de noves polítiques fiscals a les rendes baixes i mitjanes. Per la seua banda VOX inclou impulsar el dret a la vida i programes públics d’ocupació a més d’augmentar els efectius policials.  Només Sumant per Torrent destaca del seu programa electoral la creació d’un refugi d’animals així com la creació d’un hospital en Torrent.

 

Aquestes només són un part de les propostes i promeses electorals dels grups polítics de Torrent per a aconseguir governar la segona ciutat més gran de la província de València. Per davant 15 de dies de campanya electoral on els candidats i els diferents grups polítics explicaran en cada racó de la ciutat el seu projecte de ciutat davant el potencial electoral que està cridat a votar el 28 de maig.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.12.71.34

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.