Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

Ciutadans promet ampliar els punts de recàrrega de vehicles elèctrics

El seu candidat, Raúl Claramonte, afirma que continuarà amb el seu pla de Mobilitat Sostenible que ja ve implantat en la seua delegació que aparcaments dissuasius, la connexió dels trams de carril bici propis i amb altres termes municipals entre altres iniciatives

El candidat de Ciutadans (CS) a l'alcaldia de Torrent, Raúl Claramonte, s'ha compromés a donar "un impuls definitiu a la mobilitat sostenible i a la protecció del medi ambient". D'una banda, ha explicat, "continuarem amb les accions formatives en col·legis i instituts així com d'augment de la vigilància, tendents a un ús responsable dels nous mitjans de mobilitat personal, patinets i bicicletes, per a assegurar que joves i majors compleixen la nova normativa de mobilitat per la seua pròpia seguretat i la de tots".
 

A més, ha destacat, "prosseguirem amb el Pla de Mobilitat Sostenible, que consisteix en la millora dels transports públics, incloent-hi la modalitat a demanda, l'ampliació dels aparcaments dissuasius, la connexió dels trams de carril bici propis i amb altres termes municipals, i la inversió en vehicles municipals elèctrics i en punts de recàrrega per a vehicles elèctrics".
 

D'altra banda, ha detallat Claramonte, "fomentarem les comunitats energètiques a través de la instal·lació de panells fotovoltaics en les cobertes de tots els edificis, tant els públics que resulten adequats com en les comunitats de veïns i residències privades mitjançant inversions públiques directes i incentius econòmics". "També farem un consum responsable de l'aigua mitjançant la utilització d'aigua reciclada per al reg de parcs i jardins", ha subratllat.
 

Finalment, ha recordat el candidat de CS, "durant aquesta legislatura des de l'àrea de Mobilitat i Transport hem treballat per a gestionar projectes amb fons europeus NextGeneration recentment aprovats que ascendeixen a quatre milions d'euros". Entre altres, ha concretat, "la reurbanització del barri de l'Alter en ZBE (Zones de Baixes Emissions); la licitació de la compra de 100 bicicletes elèctriques, la instal·lació de nous punts de recàrrega i de càmeres de videovigilància a la ciutat; així com el Pla FICUS 2022-2025, que ha permés la creació d'aparcaments dissuasius".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.116.20

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.