Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Maig del 2023
BENESTAR SOCIAL

Convocades les ajudes per a famílies monoparentals de 2023

El termini de presentació de les sol·licituds estarà obert fins al pròxim 23 de juny, inclòs aqueix mateix dia

Com ja fera en els anteriors exercicis, l'Ajuntament de Torrent convoca les ajudes econòmiques per a famílies monoparentals corresponents a l'any 2023, donant continuïtat, així, al seu compromís de fer costat a aquestes unitats familiars amb baixos ingressos perquè puguen fer front a les despeses del dia a dia. Amb aquest objectiu, s'estableix una dotació econòmica de fins a 400 euros sota la modalitat de pagament únic, amb un pressupost total de 40.000 euros.

 

"Aquestes subvencions ens permeten ajudar a famílies en situació de monoparentalitat, que són un nou model familiar cada vegada més present en la nostra societat", comenta la regidora d'Igualtat, Marina Olivares, qui també explica que "segons l'estudi 'Les famílies monoparentals a Espanya' del Ministeri d'Igualtat, el nostre país suma 2.000.000 de llars en situació de monoparentalitat, amb totes les dificultats que comporta el fet de fer front en solitari a cura dels fills i/o filles, tant per tindre una sola font d'ingressos com per disposar de menys temps per a la seua cura".

 

Així, podran beneficiar-se d'aquesta ajuda les famílies monoparentals amb el títol oficial vigent expedit per la Generalitat Valenciana, o aquelles que hagen sol·licitat el títol oficial de família monoparental o la seua renovació a la Generalitat Valenciana en 2022 o 2023, sense resolució administrativa en la data de sol·licitud d'aquesta ajuda. També serà indispensable que la persona sol·licitant residisca en el municipi de Torrent, amb un període mínim de 6 mesos immediats i consecutius a la data d'aquesta sol·licitud. No obstant això, en la pàgina web de l'Ajuntament de Torrent (www.torrent.es) es poden consultar totes les condicions i requisits, així com els diferents passos per a realitzar el tràmit.

 

El termini per a presentar les sol·licituds estarà obert fins al pròxim 23 de juny (aquest mateix dia inclòs), ja siga pel registre d'entrada de l'Ajuntament de Torrent amb cita prèvia, o telemàticament a través de la carpeta ciutadana de la web municipal.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.137.243

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.