Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 23 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

Folgado es compromet a crear la Policia de Barri I ampliar la plantilla de policia

La candidata popular, Amparo Folgado, també ha anunciat que millorarà la potència lumínica dels fanals de la ciutat

El Partit Popular inclou en el seu programa electoral per a les eleccions d'aquest diumenge la creació de la Policia de Barri i l'ampliació de la plantilla de Policia Local. Una reivindicació de la seua candidata Amparo Folgado durant aquests últims quatre anys, qui ha tret als carrers en múltiples ocasions, dos policies de cartó ploma per a denunciar la inseguretat ciutadana a Torrent, l'eliminació de la Policia de Barri en 2015 i la falta d'efectius als carrers de la ciutat.
 

"Volem que Torrent torne a ser una ciutat segura, amb una plantilla de policia concorde a una gran ciutat de 87.000 habitants i que torne a tindre Policia de Barri, patrullant a peu i de dos en dos cadascun dels barris de la ciutat", ha assenyalat Folgado.
 

A més, la candidata ha assenyalat que "el meu compromís és ferm i si els torrentins i torrentines voten canvi aquest diumenge, dedicaré grans esforços a reduir les dades de criminalitat que no paren d'incrementar-se segons les dades que ofereix el Ministeri, però que és una realitat palpable cada dia als carrers de la nostra ciutat".
 

Incrementar la plantilla de la Policia Local, delmada des de l'any 2015, crear de nou la Policia de Barri, millorar la seguretat dels comerços i dels veïns amb més llum als carrers de Torrent són les prioritats en matèria de seguretat per al Partit Popular.
 

Folgado es reafirma en les crítiques que durant aquests últims anys ha bolcat en el govern de Jesús Ros davant la seua inacció enfront dels greus problemes d'inseguretat a Torrent i assenyala que "a Ros i al PSOE se'ls n'ha anat de les mans la seguretat ciutadana i ha arribat el moment de posar ordre, confiar en els excel·lents professionals que tenim en la nostra plantilla de policia, però és necessari incrementar-la, perquè no poden arribar a tot i amb el PP, tornaran a patrullar a peu de dos en dos per cada barri i també, augmentarem la potència de llum als carrers, Torrent ha de deixar ser una cova fosca a les nits".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.14.130.24

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.