Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 23 de Maig del 2023
JESUS ROS, ALCALDE I CANDIDAT DEL PSPV-PSOE A LA REELECCIÓ A L'ALCALDIA DE TORRENT

Ros: "Ara és el moment de donar a conèixer el nostre treball i el que queda per fer”

L'alcalde i candidat a la releelecció, Jesús Ros, explica que durant els próxims quatre anys va agafar de ple el pla d’inversions que vàren començar en l’any 2022 i que finalitzarà en 2025

Jesús Ros porta set legislatures al capdavant de l’Ajuntament de Torrent i si guanya aquestes eleccions serà l’octava. Aquest veterà polític de 69 anys, afronta aquesta campanya electoral amb molt d’optimisme i amb força després d’una legislatura complicada.

 

El seu partit va ser el primer a presentar la seua llista electoral i com ja va passar fa uns anys amb sorpreses. Sempre que he elaborat les llistes vull obrir-les a la societat. Obrir-la a les persones que vulguen treballar en un projecte progressista, socialdemòcrata i centrista per a Torrent, perquè el més important és Torrent. Sempre hem tingut la sort d’haver incorporat persones que m’han dit “per Torrent el que vulgues”.

 

Com es presenta aquesta campanya electoral tenint les responsabilitats de governar una ciutat com Torrent? Una campanya electoral comença just l’endemà de les últimes eleccions desenvolupant el nostre programa electoral i ara és el moment de donar a conéixer el nostre treball de quatre anys i el que encara ens queda per fer i explicar els projectes.

 

La precampanya ha començat envoltada en polèmica per una denúncia del PP per una propaganda electoral que la Junta Electoral ha declarat “il·legal”. La campanya va finalitzar quan tocava, l’endemà a la celebració de l’acte i si la Junta Electoral va dir això, raó tindrà, però els cartells no estan des que va finalitzar la campanya. Pareix que hi ha gent que té ganes de polèmiques estèrils i no serà perquè estan repartint paperets que no toquen, però no seré jo qui diga que això està mal fet. No perdré ni un minut en explicar una cosa que és inexplicable.

 

Compta el programa electoral del Partit Socialista amb un projecte estrela? Aquest pròxims quatre anys va agafar de ple el programa d’inversions que vàrem començar en 2022 fins al 2025. L’objectiu és desenvolupar totes les inversions plantejades ja és un programa electoral molt dens. Però a més començarem a parlar de crear una gran instal·lació esportiva, espais per a joves i menuts i també ajudes per als que els majors canvien la seua banyera per un pla de dutxa junt a la resta d’ajudes de rehabilitació i instal·lació d’ascensors a les viviendes.

 

Arriba el 28 de maig i els números obliguen el seu partit a arribar a acords, tornaria a repetir amb Ciutadans o amb la coalició d’esquerres? Espere arribar a eixe dia i poder governar com hem fet fins ara. Si cal arribar a acords, nosaltres sempre hem arribat a acords en els grups polítics, dependeix dels resultats els acords seran d’un nivell o altre. Mai es pot tancar la porta, la participació de tots i les idees de tots i les propostes de tots, sempre que siguen respectuoses amb la Constitució espanyola.

 

Creu que la confluència d’esquerres pot influir en els resultats? En les passades eleccions varen anar per separat i només Compromís va traure representació. Ara, aquesta operació electoral no em pareix mal perquè tot el votant a l’esquerra del PSOE no es quede sense representació en l’Ajuntament.

 

Si els números no donaren i el PSOE haguera d’estar a l’oposició, es quedaria com a portaveu en l’oposició? Això no ho contemple, electoralment pot passar de tot i si arribara eixe moment seria el moment d’analitzar-ho, jo estic molt a gust en l’Ajuntament. Encara que les eleccions locals són diferents de la resta perquè ací en Torrent compta la proximitat, el fet d’estar al costat de la gent, el que nosaltres tenim d’estar i acompanyar a la societat civil.

 

Si torna a guanyar que és el primer que farà quan arriba al despatx de la segona planta? Segur que la taula estarà igual que com la deixí el dia anterior i continuaré a resoldre problemes i tirar endavant els projectes pendents. He de dir que els torrentins i torrentins fan fàcil governar a aquest equip de govern.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.63.136

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.