Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

Ros promet una biblioteca en la zona de Camí Reial

L'alcalde i candidat socialista, Jesús Ros, també ha promés noves instal·lacions per al centre de majors de Sant Enric

L'alcalde i candidat socialista, Jesús Ros continua reunint-se amb els veïns en les diferents places de la ciutat. En aquesta ocasió va visitar la zona de Camí Reial per a presentar els projectes que té de cara a la pròxima legislatura si guanya les eleccions. Entre les iniciatives es troba la construcció d'una biblioteca i noves instal·lacions per al centre de majors de Sant Enric.

 

"Si al llarg de les últimes legislatures fer de Camí Reial un espai amable per a les persones ha sigut una prioritat per a Jesús Ros, millorant la imatge d'una de les principals artèries de la ciutat i transformant una carretera en una avinguda que potència i dinamitza l'activitat comercial, en els pròxims quatre anys continuarà sent un dels punts destacats del projecte de l'alcalde per a fer de Torrent una ciutat referent on val la pena viure".

 

Així ho va expressar l'alcalde Jesús Ros en la trobada amb els veïns i veïnes de la zona alta de Torrent en la Plaça Sant Just, on en els últims quatre anys s'han fet grans millores als seus carrers i voreres, i on a més s'han habilitat i construït nous aparcaments perimetrals com els de Sant Lluís Beltrán i Sant Just, actuacions que són només un exemple del compromís del candidat socialista a l'alcaldia amb aquesta zona de la ciutat, on Jesús Ros es compromet a crear una nova biblioteca de barri amb zona d'estudi, com ja fera recentment en Parc Central, "perquè qualsevol persona trobe un lloc tranquil que convide a la lectura i on els nostres joves puguen preparar els seus exàmens en les millors condicions", explica l'alcalde Jesús Ros.

 

"Les persones han sigut, són i seran la nostra prioritat. Si aconseguisc renovar la confiança dels torrentins i torrentines, tots els meus esforços aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels torrentins i torrentines de totes les edats", matisa el candidat socialista, afegint que les polítiques socials del seu projecte de ciutat no sols beneficiaran a joves, sinó també als nostres majors i a totes les famílies de Torrent.

 

Per als primers, Jesús Ros es compromet a crear unes Noves Instal·lacions per al Centre de Majors de Sant Enric, a les quals acompanyaran un programa d'envelliment actiu. I, perquè les famílies troben nous espais públics d'esplai i trobada, s'obriran els patis escolars a les vesprades, "perquè els més xicotets i xicotetes de la casa puguen jugar en un lloc segur i condicionat".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.236.81.4

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.