Divendres, 24 de Maig del 2024

Actualitzada Divendres, 24 de Maig del 2024 a les 12:46:21 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

CS crearà una oficina de turisme i incentivarà la inversió hotelera en Torrent

El candidat de Ciutadans (CS) a l'alcaldia de Torrent, Raúl Claramonte, ha presentat les seues propostes en matèria de festes i turisme. “Les festes i tradicions torrentines i altres recursos patrimonials amb valor històric i potencial d'atracció han de convertir-se en els motors del turisme a la nostra ciutat, sense que fins hui s'haja desenvolupat prou”, ha advertit

El candidat de Ciutadans (CS) a l'alcaldia de Torrent, Raúl Claramonte, ha presentat les seues propostes en matèria de festes i turisme. “Les festes i tradicions torrentines i altres recursos patrimonials amb valor històric i potencial d'atracció han de convertir-se en els motors del turisme a la nostra ciutat, sense que fins hui s'haja desenvolupat prou”, ha advertit.
 

En primer lloc, ha concretat, “crearem una oficina de turisme, afavorirem la inversió hotelera i la implantació d'empreses turístiques també de nou encuny, amb major atenció a les relacionades amb els nostres recursos i paratges naturals sense provocar la seua erosió, com el parapent, l'escalada, el senderisme i el cicloturisme”.

 

En segon lloc, ha detallat Claramonte, “millorarem l'oferta d'oci mitjançant la construcció d'un parc aquàtic més accessible, de majors dimensions i més prop del centre urbà que servisca tant als torrentins per a refrescar-se a l'estiu com de promoció turística de la ciutat”.

 

A més, ha esgrimit el candidat de CS, “proporcionarem identitat pròpia a les festes i tradicions torrentins mitjançant un procés de diferenciació de les d'altres pobles i ciutats, que provoque en els potencials turistes el desig de conéixer-les, no sols durant la seua celebració, sinó tot l'any”.

 

Per a aconseguir-ho, ha argumentat, “és imprescindible promocionar a les associacions que organitzen o participen en les festes tradicionals com ara comissions falleres, filae’ i comparses, societats gastronòmiques, confraries i germanors, amb especial orientació a la promoció exterior de les festes torrentines i la seua assistència a fires com per exemple FITUR”. De fet, Claramonte ha expressat “el seu suport” a aquestes associacions durant tota la legislatura amb la participació en molts dels seus actes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.20.185

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.