Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

El PP de Torrent anuncia una baixada d'impostos municipals per a 2024

Folgado: "el compromís del Partit Popular és baixar la pressió fiscal als ciutadans de Torrent i deixar de pagar més imposats que a València ciutat"

La candidata a l'alcaldia pel Partit Popular, Amparo Folgado ha anunciat que "ha arribat el moment de abaixar els impostos als torrentins i i torrentines i aplicar a Torrent les polítiques de rebaixes fiscals de les quals ja s'estan beneficiant a Madrid, a Andalusia i que també arribaran a tota la Comunitat Valenciana a partir del pròxim diumenge amb Carlos Mazón com President".
 

El PP de Torrent ha presentat el seu Pla de Rebaixes Fiscals cada any quan s'aprova a l'Ajuntament la modificació d'ordenances fiscals el mes de setembre. Folgado ha assenyalat que "és immoral que aquest equip de govern socialista haja asfixiat a impostos als ciutadans per a destinar-ho a la compra compulsiva de locals que continuen abandonats i a l'asfaltatge de carrers que no ho necessitaven, en comptes de ser sensible a la difícil situació que estan travessant les famílies".
 

Per això, des del PP de Torrent s'han compromés a la baixada d'impostos locals entre els quals es troben l'IBI, l'impost de vehicles (IVTM), l'IAE i l'Impost de construccions (ICIO), a més d'algunes taxes municipals.
 

Unes rebaixes fiscals a les quals caldrà sumar la baixada d'impostos anunciada per Carlos Mazón des de la Generalitat Valenciana a partir del pròxim diumenge. El candidat del PP a la Generalitat s'ha compromés a baixar l'IRPF al 80% dels contribuents valencians aquest mateix any, a més de 10 noves deduccions.
 

Amb les mesures de Mazón, els contribuents valencians s'estalviaran 1.750 milions d'euros, amb la rebaixa per als trams més baixos de renda -que perceben menys de 35.000 euros a l'any -del 9% actual al 8,75%-, amb el que, en combinació amb el mínim exempt de la Comunitat Valenciana, faria que aquest tram de renda fora el que menys pagara de tota Espanya. Folgado ha afirmat que "el compromís del Partit Popular és baixar la pressió fiscal als ciutadans de Torrent i deixar de pagar més imposats que a València ciutat".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.152.77.92

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.