Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

Ros anuncia un programa de subvencions per a l'atenció psicològica dels joves

L'alcalde de Torrent i candidat a la reelecció també va anunciar en el seu míting en el barri del Molí la construcció de més de 200 habitatges de promoció pública en Parc Central III

La campanya electoral encara la seua recta final i els diferents partits polítics visiten els diferents barris de Torrent. En aquest cas, els veïns del Molí han rebut la visita de l'alcalde de Torrent i candidat a la reelecció pel Partit Socialista, Jesús Ros. Durant la trobada Ros va anunciar un programa de subvencions per a l'atenció psicològica dels joves i la construcció de més de 200 habitatges públics en Parc Central III.
 

El candidat socialista ha repassat les obres i millores que s'han dut a terme en aquesta zona de Torrent. "Un gran nombre dels carrers del barri han sigut reurbanitzades, s'han habilitat i construït noves places d'aparcament amb pàrquings dissuasius gratuïts com el de Xocolaters, Sant Nicolau o 9 d'octubre i s'ha descongestionat el trànsit i millorat la comunicació amb el corredor comarcal gràcies a la construcció del Pont del Safranar".
 

"Els avanços també han arribat en matèria de Salut, amb la posada en marxa del servei de ressonàncies magnètiques en Sants Patrons, convertint-se en el primer centre d'especialitats a comptar amb aquesta tecnologia i on es realitzen proves a més de 500 pacients al mes, amb una cobertura a més de 155.000 persones."
 

El nou servei de Recollida de mobles i estris de la via pública ha suposat "una millora en la imatge dels seus carrers, que des de fa mesos veuen patrullar als 16 nous agents de la Patrulla Cívica, que ofereixen un servei de proximitat i vetlen pel compliment de les ordenances municipals de convivència. A més, en aquests moments s'ultimen els detalls abans d'obrir la nova àrea d'esplai caní al costat del barranc, un espai idoni per a gaudir i socialitzar".
 

L'alcalde Jesús Ros es va comprometre a continuar invertint recursos en aquesta zona de Torrent, "un barri treballador, exemple de convivència i integració". En la seua trobada amb els veïns i veïnes en la Plaça Fra Antonio Panes, l'alcalde va voler fer valdre la figura dels joves a la nostra ciutat: "Els nostres joves han d'ocupar un lloc important en la nostra societat. Hem de comptar amb ells i facilitar-los l'accés a un treball i a un habitatge, sense descurar la seua salut. Per això, si els torrentins i torrentines renoven la seua confiança en mi, em compromet a desenvolupar un programa de pràctiques becades en Pimes i a impulsar sòl per a construir més de 200 VPO en Parc Central III".
 

El candidat socialista a revalidar l'alcaldia va posar l'accent en la importància de cuidar la Salut dels nostres joves. D'aquí ve que un dels compromisos ferms del seu projecte de ciutat per a Torrent siga desenvolupar un Programa de subvencions per a l'atenció psicològica, a més de promoure un estil de vida saludable amb noves pistes de bàsquet i futbol a l'aire lliure. "Els nostres joves són el futur. Hem de cuidar del seu present, invertir en ells, entendre els seus problemes i necessitats, i acompanyar-los en el seu camí cap a una societat més justa i igualitària, donant-los oportunitats per a poder desenvolupar tot el seu potencial", explica Jesús Ros.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.228.168.200

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.