Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dilluns, 22 de Maig del 2023
FUTBOL SALA

L'Hispánic passa a la fina de la Copa Federació després de véncer a l'Alboraia després d'empatar enfront de l'Alboraia

Les guerreres torrentines sumen una nova final en la present temporada, un altre èxit de les de M. José Climent, que freguen un sobre sortint per a un equip molt just d'efectius i amb un final de temporada molt exigent

L'Hispánic passa a la fina de la Copa Federació després de véncer a l'Alboraia després d'empatar enfront de l'Alboraia. Les guerreres torrentines sumen una nova final en la present temporada, un altre èxit de les de M. José Climent, que freguen un sobre sortint per a un equip molt just d'efectius i amb un final de temporada molt exigent.

Des del 22 de gener el conjunt de Torrent, ha tingut un calendari molt intens, obligant les seues jugadores a realitzar un sobre esforç digne d'esmentar i agrair, amb les baixes de Cris i Sant a principis de novembre per temes personals, se li van sumar les baixes d'alguna jugadora per qüestions laborals, la sanció de Carmen de quatre jornades una miqueta rigorosa i excessiva, deixant a l'equip diverses jornades amb huit o nou jugadores comptant les dues porteres, malgrat tot l'equip solucione amb èxit les seues trobades quedant campiones de lliga.

Afegim una semifinal autonòmica contra Mutxamel molt forta i una final Autonòmica d'Altíssim nivell contra Villena que va afrontar amb les baixes de Lupi i Irene, per a després sense temps de preparació jugar la final de la Nostra Copa davant Santa Ana el diumenge 14 de maig, sense descans ni preparació el dimarts dia 16 de maig nova semifinal d'anada davant Alboraia, al qual van véncer 0-2 amb gols de Clara i Irene.

En la vesprada del dissabte 20 de maig en l'Anabel Medina volta de la semifinal de la copa federació davant Alboraia, les chuferas obligades a remuntar el 0-2 de l'anada, han plantejat una trobada molt diferent de la trobada de l'anada, on van deixar a les torrentines jugar el seu partit, la volta han llegit perfectament la situació física de les hispàniques, més les sis baixes que presentaven i han oferit una trobada d'intens nivell, alta pressió des de l'eixida de pilota jugant un clàssic Hispànic-Alboraia, intensos eixelebrats i amb gols, a més vistós i emocionant per a la graderia.

Primera meitat amb les rogetes molt damunt de les de Torrent que els primers minuts s'han vist una miqueta desbordades per les valencianes, veient com en el minut 2 Irene Blasco avançava a les xuferes 0-1, els fredolics han reaccionat i la trobada ha anat prenent més igualtat amb ocasions en totes dues porteries, però Núria i Lídia han estat superbes, sent les locals les que en el minut 10, han trenat una jugada d'estratègia que Carmen ha manat al fons de la xarxa per a posar taules en l'electrònic 1-1.

El partit seguia pels mateixos rumbs i en el minut 13 les visitants han tornat a prendre avantatge en l'electrònic 1-2 per mitjà de Cristina, la reacció no s'ha fet esperar i després d'una contra per banda esquerra Lesley ha manat una pilota al pal i en el minut 15 nou empat amb el doblet de Carmen en culminar una jugada de tot l'equip, arribant al descans amb el 2-2 del marcador Primers 20 minuts amb molt de joc, molta emoció, gols i plena igualtat en joc.

La segona part un calc del viscut en els primers 20 minuts, però sense gols, joc molt igualat, intensitat molt alta, moltes ocasions de gol i una pilota al travesser de les alboraieres, tant Nuria com Lidia han tornat a ser les millors dels seus equips, arribant al final del partit sense que es moguera l'electrònic, malgrat que els últims minuts les rogetes han jugat de cinc, amb tots dos conjunts desfonats i exhaustos, amb una graderia que ha gaudit de la bonica trobada entre hispàniques i xuferes, deixant a les de Torrent en la final de la copa federació, amb el global de les dues trobades de 4-2 favorable a les torrentines.