Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 18 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

Ciutadans aposta per un pla municipal per a promoure la conciliació familiar

El candidat de Ciutadans (CS) Torrent, Raúl Claramonte, ha destacat el paper de les famílies en la societat torrentina: "els nostres fills són el seu present i futur; per això, les nostres polítiques liberals se centren en el progrés de les famílies"

L'alcaldable de Ciutadans (CS) Torrent, Raúl Claramonte, ha destacat el paper de les famílies en la societat torrentina: "els nostres fills són el seu present i futur; per això, les nostres polítiques liberals se centren en el progrés de les famílies". En la mateixa línia, ha defensat, "no hi ha millor compromís social per a invertir en una aposta clara per la conciliació laboral de les famílies a través de mesures que permeten fomentar la natalitat".
 

En aquest sentit, Claramonte ha desgranat algunes de les seues propostes. Entre elles, ha destacat, "implantar l'educació infantil des de 0 anys per a fomentar la conciliació amb plans que incloguen voluntaris d'assistència infantil per a tasques complementàries; augmentar la dotació del xec bebé a les famílies empadronades a Torrent amb almenys 12 mesos d'antelació al naixement; multiplicar els establiments adherits a la iniciativa com a política activa de natalitat; implementar un pla municipal per a promoure la conciliació familiar amb la pràctica de l'esport i l'aposta per més zones verdes o espais recreatius".
 

"Hem de recuperar el nostre espai públic perquè les famílies torrentines gaudisquen d'una ciutat amable, moderna i sostenible. En definitiva, un Torrent que ens mereixem", ha destacat en la festa de les famílies que CS ha organitzat com a acte central de campanya en el Parc Central.
 

Claramonte ha agraït als "centenars de famílies torrentines que s'hagen acostat durant aquest divendres per a gaudir d'unes hores amb inflables, aconseguint un ple total". A més, el candidat a l'alcaldia, acompanyat dels principals membres de la llista, ha compartit les propostes més destacades del programa amb la ciutadania i ha sorprés en el seu tancament amb el ball típic de la Xàquera de Torrent amb una veïna integrant del grup de ball "Ú i Dos de la llar Antonià", amenitzat amb la música tradicional valenciana del tabal i la dolçaina.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.244.83

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.