Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

CS presenta un cinturó verd per a un Torrent veritablement sostenible i innovador

El candidat de Ciutadans (CS) a l'alcaldia de Torrent, Raúl Claramonte, ha presentat en diferents taules informatives a peu de carrer “el seu projecte estrela: un cinturó verd perquè Torrent siga amable, modern, innovador i sostenible”

El candidat de Ciutadans (CS) a l'alcaldia de Torrent, Raúl Claramonte, ha presentat en diferents taules informatives a peu de carrer “el seu projecte estrela: un cinturó verd perquè Torrent siga amable, modern, innovador i sostenible”.

 

“El cinturó incorporaria zones amb espècies autòctones, preferentment caducifòlies, per a disposar d'ombra a l'estiu i sol a l'hivern on s'alternen espais lúdics, esportius i d'oci per a la ciutadania, incloent-hi una zona de formació viària o el que anomenem un Parc de Mobilitat”, ha explicat Claramonte.

 

Igualment, ha detallat, “es tracta d'una aposta mediambiental ambiciosa i integradora amb noves zones verdes en els espais urbanitzats consolidats, així com vies verdes per a vianants i ciclistes que connecten els valuosos espais naturals torrentines, amb protecció i neteja per al seu gaudi mitjançant activitats a l'aire lliure com l'oci en la naturalesa o pràctiques esportives no competitives”.

 

Com a conseqüència, ha defensat el candidat de CS, “aquesta actuació, que ja avancem en els debats electorals, generarà un impacte i atractiu turístic per a Torrent a més dels beneficis en tot l'entramat urbà amb la millora de les condicions acústiques i una reducció de la contaminació ambiental”.

 

En aquesta línia, l'alcaldable ha concretat que “un altre dels objectius per a la pròxima legislatura en matèria de sostenibilitat és un arbre per cada ciutadà fins a aconseguir els aproximadament els 86.000 torrentins i torrentines”. “Les nostres mesures en matèria de ciutat sostenible responen i atenen les necessitats de les generacions futures,  com són els nostres joves, compromesos amb el medi ambient i una mobilitat sostenible concorde als nous temps del segle XXI”, ha assegurat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.239.52.235

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.