Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Maig del 2023
ELECIONS LOCALS 2023

Tele Torrent emet el debat decisiu de cara a les votacions del pròxim diumenge 28 de maig

Els sis candidats del Partit Socialista, Partit Popular, Ciutadans VOX, la coalició de partits de Compromís, Unides Podem i Esquerra Unida i Sumant per Torrent debaten sobre política local i presenten les seues propostes de cara a aconseguir l'alcaldia de Torrent

Tele Torrent emet el debat decisiu de cara a les votacions del pròxim diumenge 28 de maig. Els sis candidats, del Partit Socialista, Partit Popular, Ciutadans VOX, la coalició de partits de Compromís, Unides Podem i Esquerra Unida i Sumant per Torrent debaten sobre política local i presenten les seues propostes de cara a aconseguir l'alcaldia de Torrent. A partir de les 20.30 i a través de les xarxes socials de Tele Torrent es podrà viure el debat decisiu i que decidirà qui governarà Torrent els pròxims 4 anys.
 

El candidat socialista, Jesús Ros opta a la reelecció mentre que la candidata del Partit Popular i única dona cap de llista, Amparo Folgado, aspira a tornar a l'alcaldia de Torrent. El candidat de Ciutadans, Raúl Claramonte, espera aconseguir representació una legislatura més. El candidat de VOX, Guillermo Alonso del Real, s'estrena en aquestes municipals aspirant a millorar els resultats del seu partit fa quatre anys.
 

Per part seua, el candidat de la coalició d'esquerres amb Compromís, Unides Podem i Esquerra Unida, Xavi Martí, es presenta per primera vegada en unió amb altres partits i esperen entrar a l'Ajuntament augmentant els dos representants que van obtenir la passada legislatura. Finalment, el candidat de Sumant per Torrent, Roberto Gómez, és l'únic que no té representació a l'Ajuntament i aspira a aconseguir-lo.
 

En aquest debat es parlarà d'impostos, polítiques econòmiques, així com del comerç local, d'educació, de sanitat. També de polítiques socials i mediambientals, així com d'urbanisme i projectes futurs que presentaran i desenvolupar cadascun dels candidats. El debat s'emet a poc menys d'una setmana en la qual més de 60.000 torrentins i torrentines estan anomenats a les urnes per a triar qui governarà Torrent els pròxims quatre anys.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.228.88

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.