Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Maig del 2023
AMPARO FOLGADO, CANDIDATA DEL PARTIT POPULAR A L'ALCALDIA DE TORRENT

Folgado: “Torrent ha retrocedit als anys 80 i toca tornar al segle XXI, necessita un canvi”

La candidata popular al Partit Popular, Amparo Folgado, ha anunciat que la seua prioritat és abaixar els impostos i tornar a crear la Policia de Barri i no fer de costat a les persones majors i els joves

Amparo Folgado és la candidata a l’alcaldia de Torrent per Partit Popular i única dona que encapçala una llista electoral. Un partit que ha viscut moments complicats, però que passada la convulsió interna, enfronta aquesta recta final de la campanya “amb il·lusió i amb força” per aconseguir tornar al govern de Torrent huit anys després.

 

Amparo Folgado és la candidata a l’alcaldia de Torrent per Partit Popular i única dona que encapçala una llista electoral. Un partit que ha viscut moments complicats, però que passada la convulsió interna, enfronta aquesta recta final de la campanya “amb il·lusió i amb força” per aconseguir tornar al govern de Torrent huit anys després.

 

Què pensa quan veu que és l’única dóna candidata que encapçala una llista electoral ací en Torrent? És una gran responsabilitat i a més faig una reflexió molt clara, sobretot per part dels altres partits. Vaig veient com en la resta de partits en les diferents legislatures, sobretot els que es declaren més progressistes i més feministes no han presentat ni presenten mai una candidata que siga dona. Des del Partit Popular no és, ni la primera vegada, ni l’última. Per a mi és un honor que en el meu partit m’haja elegit candidata.

 

El seu partit ha passat per moments complicats al voltant de la seua llista electoral. Vull traslladar un missatge de tranquil·litat. Els processos interns dels partits polítics els tenim tots, som un entramat humà. El que està clar és que el projecte del PP segueix fort, continua endavant gràcies també al treball que portem desenvolupant des de fa dos anys arreplegant i recollint les propostes. El Partit Popular no són només les persones que estan en una llista, sinó tots els afiliats i simpatitzants i els que estan al costat del partit

 

Podem donar per finalitzada la crisi interna dins del seu partit? Cal que treballem cada dia pels torrentins i torrentines.

 

El seu partit va denunciar el Partit Socialista per “propaganda il·legal” i finalment la Junta Electoral els ha donat la raó. Fa quatre anys ja va fer el mateix. Crec que haurien de conèixer la llei i de deixar d’utilitzar aquestes formes que saben que no són correctes. No es pot votar la llei. Però no parem de vore com ho fan no només en l’àmbit local sinó autonòmic i nacional.

 

Està dos anys en campanya permanent, com enfronta la recta final fins al 28 de maig? Portem un treball fet i ara és el moment de traslladar les seues propostes arreplegades i arribar al màxim de torrentins i torrentines perquè puguen depositar la seua confiança en nosaltres, perquè Torrent necessita un canvi. La ciutat ha deixat de ser un gran municipi no només en aspectes més amplis sinó en el dia a dia dels torrentins i torrentines com ara la seguretat ciutadana i la neteja dels carrers, per exemple.

 

Compta el seu partit alguna iniciativa estrela dins del seu programa electoral? El més prioritari per a nosaltres és abaixar els impostos, tornar a crear la Policia de Barri. També és important i no s’ha d’oblidar a les persones majors.

 

En el cas que fóra necessari, arribaria a un acord amb VOX per poder governar? M’agrada ser molt sincera i molt clara. El Partit Popular té un projecte per a governar i em presente per a guanyar i no vull enganyar ningú. Tenim un projecte que és el que ens han traslladat els veïns i veïnes i és el que portem per a governar. Sóc una persona dialogant i jo, si arriba el cas, m’asseuré i els presentaré el nostre programa, però torne a repetir, la nostra intenció és guanyar amb la suficient majoria per a poder governar.

 

Si guanya les eleccions, què és el primer que faria? La llista és molt llarga. Primer vore com està el municipi en l’àmbit econòmic, augmentar la plantilla de la Policia Local... la llista és gran, però sobretot, ficar a Torrent en el lloc que es mereix. Moltes persones em diuen que “Torrent ja no és el que era” ara som coneguts per altres coses. Torrent va retrocedir als anys 80 del segle passat i toca tornar al segle XXI amb iniciatives avançades, però respectuoses amb les nostres tradicions i sentir. No faré de costat a ningú, la meua vocació és Torrent i no puc sentir-me més orgullosa de representar al meu poble ara com a candidata, tant de bo el 28 de maig voten al PPr i voten a Amparo Folgado com a alcaldessa.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.166.170.195

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.