Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 20 de Maig del 2023
POLÍTICA

Ximo Puig reivindica el avanços de Torrent gràcies a les inversions de la Generalitat

El candidat a l'alcadía de Torrent va rebre el suport públic del candidat a la Generalitat i dels candidats de la comarca de l'Horta Sud que es van donar cita a la Plaça de la Llibertat

Els socialistes de l'Horta Sud es van reunir a Torrent entorn de la figura del president Ximo Puig i de l'alcalde Jesús Ros per a reivindicar el municipalisme i l'orgull d'una comarca referent i motor econòmic i social de la província.
 
La Plaça de la Llibertat ha sigut l'escenari en el qual candidats i candidates socialistes de la comarca han destacat el treball del govern de les persones, la bona gestió del Botànic i un futur il·lusionant per a la comarca en clau socialista. L'alcalde ha recordat el compliment dels compromisos del president amb Torrent i els assoliments aconseguits per totes dues administracions en matèria social com el nou Centre de Salut de Parc Central o el CEE L'Encarnació durant la trobada de candidats i candidates socialistes de la comarca de l'Horta Sud.
 
Jesús Ros ha remarcat el compliment d'altres compromisos del president amb Torrent com el pont del Safranar o la renovació de tots els centres educatius de la ciutat, fins a la construcció del Centre d'Educació Especial L'Encarnació, un centre per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional que s'ha convertit en un referent en el sistema educatiu de la Comunitat gràcies a l'arribada del Govern del Botànic i que va retornar la dignitat a centenars de famílies i professionals que havien de passar el seu dia a dia en barracons.
 
[Img #13584]El president Ximo Puig ha destacat que “el suport de Torrent és fonamental per a aconseguir un govern progressista, per a mantindre el govern de les persones, el que està compromés amb l'honradesa, amb la bona gestió i l'estat del benestar”.
 
“Vivim la segona gran transformació de la ciutat des dels anys 80. Estem millorant i ampliant les infraestructures i serveis i, en gran manera, és gràcies a la implicació del president Ximo Puig amb Torrent i a un govern en la Generalitat que pensa en les persones. I és fonamental que a partir del 28 de maig continuem mantenint aquest vincle per a continuar fent de Torrent la ciutat que ens mereixem i on val la pena viure”, ha expressat l'alcalde Jesús Ros.
 
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.195.81

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.