Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 18 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

CS Torrent planteja una nova Ciutat de l'Esport per a ampliar i millorar les infraestructures

Complementaria al Parc Central i es reordenarien els usos en funció de l'interés i acolliment de la ciutadania”, ha detallat, al mateix temps que ha explicat que “ se seguirien paràmetres objectius, però respectant els drets adquirits pels clubs i societats històrics" ha explicat el candidat Raúl Claramonte

L'alcaldable de Ciutadans (CS) Torrent, Raúl Claramonte, ha destacat que porta en el seu programa electoral “una nova Ciutat esportiva per a ampliar i millorar les infraestructures”. “Complementaria al Parc Central i es reordenarien els usos en funció de l'interés i acolliment de la ciutadania”, ha detallat, al mateix temps que ha explicat que “ se seguirien paràmetres objectius, però respectant els drets adquirits pels clubs i societats històrics”.

 

D'altra banda, ha concretat, “treballarem per a obrir les instal·lacions esportives educatives, dur a terme un pla municipal per a promoure la conciliació familiar amb la pràctica de l'esport”. “També intentarem que Torrent es convertisca en seu de competicions esportives d'àmbit autonòmic, estatal i internacional com a mitjà per a promocionar la nostra ciutat i proporcionar un exemple als més joves “, ha esgrimit.

 

Igualment, ha declarat, “promocionarem l'esport mitjançant un programa d'ajudes al manteniment de despeses de funcionament de clubs esportius i la col·laboració econòmica amb les famílies més vulnerables per al pagament de les quotes; a més, reforçarem la pràctica esportiva femenina”.

 

Segons Claramonte, “totes aquestes mesures demostren que estic compromés a secundar i invertir en l'esport de la nostra ciutat, especialment de base i també posar en valor l'esport d'elit”. De fet, ha recordat, “un dels punts clau de l’acord per a entrar en el govern a l'abril de 2020 va ser incrementar la partida en els nous pressupostos destinada a aquesta àrea amb 150.000 euros”.

 

En la mateixa línia, ha subratllat, “CS ha atés i escoltat aquests anys als nostres clubs i associacions esportives i fins i tot he compartit sobre el terreny alguns entrenaments”. “Són una via única d'integració, estic orgullós d'ells i de tots els esportistes que a Torrent s'esforcen cada dia per a aconseguir les seues metes”, ha remarcat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.146.223

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.