Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 17 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

El PP publica un vídeo titulat "la silla vacía del actual alcalde"

Les imatges mostren una cadira buida enfront d'uns joves que critiquen al candidat socialista i alcalde de Torrent, Jesús Ros. El vídeo ha rebut crítiques per part de l'entorn de Ros i dels mateixos militants i simpatitzants socialistes en xarxes socials

El Partit Popular de Torrent ha publicat un vídeo en totes les seues xarxes socials titulat "la cadira buida de l'alcalde" en el qual diferents joves de Torrent se senten enfront d'una cadira buida amb el cartell d'"alcaldia" i en el qual parlen a un suposat "alcalde absent de Torrent" que no pot escoltar-los, per no estar en el seu lloc.
 

Els diferents joves exposen els seus problemes de falta d'espais per a l'oci, falta de treball a la ciutat. També hi ha qui li critica per destinar els recursos municipals a la compra de locals i edificis durant tota la legislatura, a més de la falta de neteja i la inseguretat ciutadana a Torrent.

 

Un dels joves exposa en el vídeo que "ara diuen que tornaràs a deixar la cadira buida després de les eleccions", en relació amb les notícies que s'han publicat i en les quals apuntaven al fet que Ros deixaria una altra vegada Torrent, aquesta vegada, rumb a la Diputació. Els joves també expliquen que Torrent necessita un canvi, amb una alcaldessa que estiga a peu del canó.
 

Finalment, i després de parlar tres joves enfront d'una cadira buida d'alcaldia, apareix la candidata del PP, Amparo Folgado, envoltada dels joves i explicant que "fa quatre anys que treballem al carrer, escoltant els nostres veïns i resolent els seus problemes", des de l'oposició, perquè segons narra en el vídeo, "des de l'alcaldia no el fan".
 

En el vídeo, Folgado afirma que "quan jo siga alcaldessa, aquesta cadira mai més estarà buida" i demana el suport de tots perquè li acompanyen, per a treballar i lluitar per a recuperar la ciutat, "us demane empara per a recuperar el Gran Torrent".
 

Crítiques socialistes al vídeo
Res més publicar-se en les xarxes socials l'entorn de Ros i militants i simpatitzants socialistes han criticat el vídeo i han començat a defensar al seu candidat en les xarxes socials. "Aquest tipus de campanyes no beneficien a ningú" i fins i tot han arribat a qualificar la campanya de Folgado de "bruta".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.146.221.204

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.