Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 18 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

CS proposa un servei d'assessorament d'empreses per a atraure més inversió als polígons de Torrent

El candidat de CS a l'alcaldia, Raúl Claramonte, visita diferents empreses del polígon Mas del Jutge

L'alcaldable de Ciutadans (CS) Torrent, Raúl Claramonte, ha proposat “un servei d'assessorament d'empreses per a atraure més inversió”. “Es tracta d'informar sobre les possibilitats de negoci i impulsar una adequada implementació de l'Entitat de Gestió i Modernització dels polígons”, ha explicat després de visitar algunes empreses de palets, cartó i pladur.

 

Per a Claramonte, “la modernització i eficiència dels dos polígons de Torrent és clau per a atraure empreses i generar riquesa i ocupació”. “No permetrem que els nostres polígons es convertisquen en l'últim barri del nostre municipi; és el nostre compromís i obligació retornar-los la riquesa que generen i l'impacte d'ocupació a Torrent amb millores d'infraestructures perquè continuen sent un motor econòmic local”, ha assegurat.

 

Per això, el candidat de CS ha advocat “per decidir la millor ubicació dins d'un dels dos polígons per a la construcció d'un centre de convencions, situar un lloc de Policia Local i crear una escoleta per a facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar”. A més, ha promés “ampliar la zona enjardinada dels polígons així com reformar de manera integral tots els equipaments dels mateixos com ara l'asfaltat, il·luminació, etc.”

 

En la mateixa línia, ha defensat, “els nostres autònoms i pimes són l'ADN del nostre programa liberal. De fet, comptem en la nostra llista amb diversos autònoms i empresaris que porten anys acostant el muscle en els nostres polígons i coneixen de primera mà el que costa continuar pujant la persiana”.

 

Igualment, ha destacat, “cal facilitar el treball als nous emprenedors amb menys burocràcia i amb incentius fiscals”. “El bipartidisme, lamentablement, ha ignorat les actuacions necessàries per a continuar avançant en aquesta línia i atraure més inversió de noves empreses per a ser àrees empresarials de primera a la nostra comarca”, ha subratllat.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.132.194

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.