Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 16 de Maig del 2023

Ros treballa en la reurbanització total de l'Alter i es compromet a crear 900 noves places d'aparcament 

La renovació de parcs infantils amb la incorporació de fonts o el reforç del servei de neteja i de recollida de mobles són alguns dels punts clau del projecte de l'alcalde per al barri i per a Torrent

Jesús Ros va reunir ahir els veïns i veïnes de l'Alter per a explicar-los en primera persona el projecte que té per al seu barri per a la pròxima legislatura i per a totes les places i barris de Torrent.

El barri de l'Alter ha sigut un dels barris que al llarg dels últims quatre anys han vist millores substancials als seus carrers, tant en la renovació de vials com la creació de nous serveis com el punt de trobada familiar o la posada en marxa d'un innovador servei de recollida de mobles.


En ple procés d'urbanització de gran part dels seus carrers, l'alcalde Jesús Ros va anunciar la urbanització total del barri per a la pròxima legislatura, inclosa la renovació de parcs infantils i la incorporació de fonts, a més del reforç dels serveis de recollida de mobles i de neteja.


“Volem una ciutat per a les persones on les persones siguen el primer. Espais amables, sense barreres i assegurances. I, si aconseguisc renovar la confiança dels torrentins, aquesta serà la meua prioritat”, va explicar l'alcalde Jesús Ros, qui a més es va comprometre a la creació de 900 noves places d'aparcaments perimetrals que donaran servei a les zones més congestionades de la ciutat.


Aquesta vesprada el candidat socialista té una nova cita amb els veïns i veïnes de Torrent en la Plaça Sant Just, a partir de les 19 hores.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.236.85

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.