Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:19:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 16 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

El PP promet la volta del ball per a majors i un nou centre de majors en Sant Enric

La candidata a l'alcaldia, Amparo Folgado ha assenyalat que "el CEAM depén de la Generalitat i li exigirem que insonoritze el local perquè puga tornar el ball, però en tot cas, el ball tornarà perquè, si no ho fa la Conselleria l'assumirà l'Ajuntament"

El PP ha promés la volta del ball els dijous i els diumenges al Centre Especialitzat d'Atenció al Major (CEAM), situat al carrer Caixa d'Estalvis de Torrent. Una petició de les persones majors que Amparo Folgado, com a candidata a l'alcaldia es compromet amb tots ells a realitzar a partir del pròxim 28 de maig. "Amb el PP tornarà el ball els dijous i diumenges al CEAM", afirma la candidata. "Des que va tancar el ball fa anys res és igual, no tenim la mateixa il·lusió d'arreglar-nos, eixir a divertir-nos junts i creiem que ens ho mereixem", afirmen les persones majors que aborden a Folgado a peu de carrer.
 

La candidata a l'alcaldia, Amparo Folgado ha assenyalat que "el CEAM depén de la Generalitat i li exigirem que insonoritze el local perquè puga tornar el ball, però en tot cas, el ball tornarà perquè quan siga alcaldessa em compromet al fet que, si no ho fa la Conselleria l'assumirà l'Ajuntament, però hi haurà ball". Fa anys que les instal·lacions del CEAM no acullen el ball de les persones majors els dijous i diumenges, pel fet que no s'ha insonoritzat el local i molesta als veïns de l'edifici. Una situació que ni la Conselleria ni el govern de Jesús Ros han solucionat.
 

Amparo Folgado fa anys que reclama que es executen les obres pertinents de condicionament i fins i tot va arribar a demanar a la Conselleria la cessió del Centre perquè fóra municipal, però fins al moment ni el PSOE ni Compromís en el govern autonòmic ni en el local han fet res. Des de fa uns mesos, l'Ajuntament ha posat ball en el Centre Comercial les Amèriques, però les persones majors no volen acudir allí pel desplaçament, mentre que el CEAM estava en el centre de Torrent.
 

Folgado ha subratllat que "els nostres majors han donat el millor de si mateixos per fer de Torrent una ciutat millor, amb el seu esforç, en temps en els quals van passar estretors i ara mereixen tot de la seua ciutat, solament demanen una cosa molt senzilla i que els alegra la vida, els dóna un motiu per a eixir de casa i gaudir en companyia, des del PP no els defraudarem i tindran el ball que mereixen".
 

Nou Centre de Majors Sant Enric, reforma de centres de majors i Centre de Dia
Altres dels compromisos de Folgado amb els majors de Torrent és la creació d'un nou Centre de Majors Sant Enric, ja que l'actual és xicotet, manca dels serveis que necessiten les persones majors del barri Caragols, Camí Reial i zona alta de la ciutat, i arrossega problemes pel tancament del servei de bar durant llargues temporades.
 

Els majors han recollit signatures que han presentat a l'Ajuntament i Folgado s'ha compromés amb ells al fet que tindran un nou centre en condicions i més gran. A més, la candidata del PP s'ha compromés a millorar els centres existents de Bellido i Verge de l'Olivar.
 

D'altra banda, el PP de Torrent també porta en el seu programa electoral la construcció d'un Centre de Dia per a persones majors i persones amb diversitat funcional a la ciutat de Torrent. És una promesa de Jesús Ros incomplida i que els populars porten en el seu programa des de fa diverses eleccions. Folgado ha afirmat que "Torrent necessita un Centre de Dia públic i hem de fer tots els esforços per a construir-ho com més prompte millor, els nostres majors ho necessiten i les famílies també".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.202.45

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.