Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Maig del 2023
FUTBOL

El Torrent CF somnia de nou amb l’ascens

Els de Vicente Mir van passar la primera eliminatòria i es juguen ara el passe a la final davant l’Atzeneta

Sant Gregori continua somiant amb l’esperat ascens de categoria, i enguany no vol que s’escape. Els de Vicente Mir afronten la segona eliminatòria amb bones sensacions després de guanyar al Llevant amb un contundent marcador, i és ara el Atzeneta el rival a batre en dos patidos, primer a casa el dissabte a les 19.00 hores i després la volta en el camp dels d’Albaida.

 

L’equip de Vicente Mir aconseguia eliminar a l’Atlètic Llevant en l’anterior fase amb una victòria 2-0 a casa en la volta, amb el primer gol signat per Yassine amb una rematada de cap després d’un gran centre d’Iván Martínez “Ivi”. El davanter taronja segueix en ratxa i viu una segona joventut al Torrent CF i una enorme comunió amb la graderia torrentina.

 

Per a lluitar contra el Atzeneta els torrentinos comptaran de nou amb el suport del públic, que va omplir l’estadi Sant Gregori per a l’ocasió. Els de Vicente Mir hauran de buscar aquesta vegada la victòria des del principi, ja que en cas d’empat no hi ha penals ja que el Torrent CF va acabar tercer per davall en la classificació en el grup VI de Tercera. Això obligarà els de Vicente Mir a obrir les línies per a atacar en el Sant Gregori.

 

En la passada eliminatòria, va aprofitar aqueix avantatge cerrandose en el camp del Llevant i aprofitant la seua superioritat en el camp amb l’afició de la seua part en el segon partit.

 

33 anys després, el mític Sant Gregori, de nou amb l’històric Torrent CF com a amfitrió, va tornar a acollir una trobada d’eliminatòria d’ascens a la Segona B (ara reformulada com a Segona RFEF). Davant, les joves promeses del Llevant VOSTÉ Després del 0-0 de l’anada a la Ciutat Esportiva de Bunyol, el camp de Sant Gregori va viure grans emocions, que es poden tornar a repetir de nou.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.135.202

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.