Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Maig del 2023
POLIESPORTIU

Torrent acull la carrera 10k amb un circuita semiurbà i urbà

L’eixida i la meta estaran en el centre esportiu de Parc Central i per primera vegada es celebra de manera separada de la mitja marató de la ciutat

El diumenge 14 de maig té lloc la carrera 10k en la ciutat de Torrent. L’eixida i la meta estaran en les instal·lacions esportives de Parc Central i per primera vegada es celebra de manera separada de la mitja maratò que va tindre lloc el passat 29 de març. es tracta d’un circuit semiurbà i urbà i és la primera de les carreres dins del Circuit de la Diputació de València.

 

En el 10K de l’any 2022, el club Clínica Alejandro Sanz aconseguia el doblet: Hassane Ahouchar, amb 30:38, i Laura Castellano s’imposaven amb 37:01. Julián Ramírez (Cárnicas Serrano) amb 34:46 i Carlos Jiménez (Ind.) amb 34:46 en categoria masculina i Patricia Montalvo (Ind.) amb 39:17 i Yoana García (Cárnicas Serrano) amb 39:44, en femenina, van completar el podi. En la Mitja Marató que l’any passat es va celebrar conjuntament, la victòria va ser per a Aitor Tortosa (La Vespa), amb 1.14:33 i Cristina de la Torre (Antella), amb 1.31:40.

 

La regidora d’Esports, Susi Ferrer, va destacar en la presentació de la cursa que, “hi ha un enorme treball darrere de cada edició de la 10k i, fet que ens ha permés millorar any a any i situar a Torrent com un dels grans referents en aquest àmbit”.

 

L’edil també va voler agrair “la labor de totes les persones que fan possible, un any més, la celebració de les nostres carreres”. Ferrer va recordar que amb la celebració en solitari de la 10k, “posem en valor aquesta carrera popular que any rere any acull més participants en la nostra localitat que enceta el circuit de carreres populars de la Diputació de València”.

 

La F.D.M. organitza la VIII Carrera 10K Ciutat de Torrent, en les quals podrà participar qualsevol amb edat compresa en les categories que s’especifiquen en aquest reglament, sense distinció de sexe o raça. Els únics corredors menors de 18 anys que podran participar seran aquells de la categoria Júnior, sempre que complisquen els anys entre l’1 de gener i el 31 de desembre de l’any en curs, per la qual cosa hauran d’aportar l’autorització paterna que es troba en el formulari d’inscripció en el moment de recollir el dorsal. Hi ha un lloc d’avituallament al quilòmetre 5 i una borsa d’obsequi per a tots els corredors inscrits en la prova i una samarreta  pels primers 700 inscrits en la cursa.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.221.163

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.