Diumenge, 23 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 21 de Juny del 2024 a les 11:33:38 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Maig del 2023
ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Els partits politics inicien la campanya electoral amb “pegada de cartells”

Partit Socialista i Partit Popular plenen les seues seus amb sopar i ambient electoral

Els selfies i stories dels candidats en les xarxes socials i els cartells han pres el carrer. Tan sols uns uns primers moopis i marquesines de publicitat exterior van vestir la ciutat anit. En les dues setmanes següents el carrer s’omplirà de més propapanga electoral, abraçafaroles, i molta propaganda en bústies i mitjans de comunicació com a periòdics i televisió.

 

En el cas del Partit Socialista de Torrent, la seu del partit en la plaça dels Jutjats va ser el lloc triat per al sopar de campanya i la primera pegada de cartells, que va consistir en una lona en la mateixa seu del partit en la plaça amb la cara del candidat Jesús Ros, i el lema de Campanya, “Està on toca”.

 

Els Populars de Torrent amb un sopar en la seua nova seu en el primer tram del carrer Pare Méndez van iniciar també des d’allí la “pegada” de cartells, acostant-se a un dels moopies urbans pròxims de l’Avinguda Al Vedat on es van fer les primeres fotos amb els cartells de la candidata Amparo Folgado amb el lema, “A l’Amparo de Torrent”.

 

Per a Ciutadans Torrent, la nit va començar també amb sopar i després una pegada de cartells des de la Font de les Granotes on es va poder veure el primer cartell de la formació taronja liberal amb Raúl Claramonte com a imatge de campanya i amb el lema, “Torrent eres Tu”.

 

En el cas de la coalició Compromís Podem Esquerra Unida, la nit electoral es va viure al costat de l’escriptor Carles Mulet, que va acudir al lloc triat per la coalició per a iniciar la “pegada de cartells”. Xavi Martí i els primers de la llista van fer-se la foto a l'Avinguda. Per la seua part, Vox Torrent va estar a la seua seu del carrer Albocasser i va iniciar la pegada de cartells des de Bisbe Benlloch amb el nou candidat Guillermo Alonso. Per últim, Sumant per Torrent va iniciar la pegada de cartells des de el barri Parc de Trènor amb Roberto Gómez Alabajos i part de la llista. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.238.205

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.