Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 10 de Maig del 2023

El PP promet al comerç més seguretat, il·luminació i aparcaments

La candidata a l'alcaldia, Amparo Folgado i l'Associació de Comerciants de Torrent s'han reunit per a contrastar les propostes electorals de cara al 28 de maig

La candidata a l'alcaldia, Amparo Folgado i part del seu equip s'han reunit amb l'Associació de Comerciants de Torrent (ACST) per a conéixer les “15 Propostes electorals per a millorar el Comerç de Torrent” presentades per l'associació i conéixer les del Partit Popular en matèria de comerç.

 

Folgado ha afirmat que “Després de reunir-nos amb l'Associació de Comerciants de Torrent i explicar-nos les seues 15 propostes electorals, estem totalment d'acord amb les reivindicacions del comerç de Torrent”.

 

A més, la líder del PP a la ciutat, Amparo Folgado ha aconseguit, amb la patronal oficial del comerç a la ciutat, una sèrie de compromisos entre els quals destaquen “Les rebaixes fiscals per als comerciants”, “L'aposta per la seguretat dels comerciants amb l'ampliació de la plantilla de Policia i la creació de la Policia de Barri”, “L'ampliació de zones d'aparcament per als potencials clients del comerç local”, “L'ampliació de la Targeta +25 al sector serveis” i “La millora de la il·luminació a Torrent”.

 

La candidata a l'alcaldia de la ciutat, ha volgut ressaltar que defensaran “tot allò que siga beneficiós per a incentivar l'activitat comercial i de serveis a la nostra ciutat representada oficialment per ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent”.

 

Finalment, Folgado ha destacat que “estem desitjosos que arribe el 29 de maig i poder posar-nos a treballar braç a braç pel comerç de Torrent”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.153.38

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.