Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 08 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS MAIG 2023

Claramonte: "Ciutadans hem desenvolupat projectes que demostren que estem al costat de la gent"

Raúl Claramonte es presenta de nou a aquestes eleccions convençut de poder repetir els resultats de fa quatre anys. Candidat a l'alcaldia de Torrent també és regidor de Mobilitat en l'Ajuntament de Torrent després de l'acord signat amb el Partit Socialista en abril de 2020

Arranca la campanya electoral i com està sent la seua impressió al carrer. Està sent molt positiva, la gent ens agraeix la nostra faena, tant de Toni com la meua en l'Ajuntament, ens diuen que som necessaris a Torrent i això ens dóna força per continuar i donarem una sorpresa molt gratificant.

 

Sí, per què les enquestes no donen un bon resultat al seu partit, creu que haver estat en el govern li pot ajudar a repetir resultats? Crec que tot el contrari, la tendència és positiva i estem agafant forces i sí que és veritat que ací en Torrent l'oportunitat d'haver pogut gestionar la ciutat ens ajuda. Hem de recordar als torrentins i torrentins que moltes, si no totes de les iniciatives que s'han dut a terme en aquesta legislatura han sigut gràcies al nostre partit. En la passada legislatura amb una coalició "rara" no es va fer res, Torrent estava parada, no tenia ni pressupost.

 

Creu que les disputes internes dins del PP pot ajudar el seu partit? No m'agrada parlar d'altres partits. Pot ser, com diu el refrany "a río revuelto, ganancia de pescadores".

 

Tornaria Ciutadans a recolzar a Jesús Ros en el cas que el seu partit fóra necessari? Si nosaltres ens presentem és per a governar. Després cal vore el que diuen les urnes, però les urnes. Cal recordar que en quatre anys de PSOE i Compromís la legislatura va estar parada, en nosaltres ha sigut una legislatura molt productiva. Pot donar-se un empat entre blocs i nosaltres no estem casats en ningú, nosaltres eixim a governar.

 

Ha presentat una llista amb noms destacats de la societat torrentina. Crec que hem fet una llista per a governar, amb un nom molt important com és Sento Beguer que té una visió de Torrent molt pareguda a la nostra. També comptem amb torrentins i torrentines de tots els sectors productius de la ciutat. Així mateix, és rellevant tindre Alicia Pallardò, Fallera Major de Torrent i Antonio Rosa, funcionari de l'Ajuntament. La nostra idea era fer un equip que coneguera Torrent i amb capacitat per a governar.

 

Ha sigut complicat governar en coalició? S'ha de negociar i parlar molt, crec que cap a l'exterior hem anat junts i interiorment s'han discutit idees i projectes i mai hem tingut un enfrontament rellevant, però és veritat que desgasta, però també és molt positiu perquè ixen projectes necessaris per a Torrent. Un exemple són els pressupostos que han sigut els més negociats de la història de Torrent, perquè ens hem assegut i la resta de partits es podrien haver afegit.

 

Centrant-nos ara en el seu programa electoral, compta amb algun pla estrela? Com a pla estrela no, però nosaltres pensem que cal invertir més en infraestructures esportives i en animar a la gent jove a practicar l'esport. Un altre pilar fonamental de la nostra ciutat són els nostres majors i cal construir un centre de dia a més de la construcció d'una rotonda en el barri Sant Gregori i continuar apostant pel nostre comerç amb la Tarjeta +25. Nosaltres apostem per iniciatives reals perquè la gent note que el seu Ajuntament està al seu costat.

 

Una iniciativa que ha tingut molt bons resultats és l'estudi per combatre el mosquit tigre en la zona d'El Vedat, hi ha intenció de continuar aquesta vegada en el nucli urbà? Va ser un estudi pioner i que ha donat molt bons resultats i tenim clar que si governem s'ampliarà a tot el terme municipal. És un projecte que ha resultat molt senzill a totes aquelles que han participat, només 10 minuts a la setmana. És un projecte que ha sigut un èxit gràcies a la participació ciutadana.

 

Com està sent la implantació de l'ordenança que regula l'ús del patinet elèctric? Està anant prou bé perquè la policia ja compta amb una ferramenta per a poder fer ús d'ella. També les jornades informatives en els instituts han sigut prou positives.

 

L'ha quedat alguna cosa per fer en aquesta legislatura? Ens ha quedat per fer el transport públic pel polígon i pel Toll l'Alberca i el nou servei públic de bicicletes elèctriques a més d'una remodelació del transport urbà, són grans projectes que necessiten el seu temps i que en aquesta legislatura no hem pogut desenvolupar per falta de temps.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.106.100

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.