Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Divendres, 05 de Maig del 2023
FUTBOL

El Torrent CF es juga la primera eliminatòria d'ascens al Sant Gregori

L'Atlètic Llevant UD visita l'estadi torrentí després de l'empat a zero en el partit d'anada

El Torrent CF es juga la primera eliminatòria d'ascens al Sant Gregori. L'Atlètic Llevant UD visita l'estadi torrentí després de l'empat a zero. El partit de tornada serà aquest dissabte 6 de maig a les 19.00 hores al Sant Gregori i els de Vicente Mir esperen guanyar la trobada enfront de la seua afició.

El Torrent Club de Futbol afronta el seu segon play-off consecutiu a Segona RFEF, a més de ser la seua tercera promoció d'ascens a la categoria immediata superior a la Tercera Divisió. Les entrades ja es poden adquirir de forma anticipada pel preu de 10 euros en general i 15 euros en Tribuna i de 15 i 20 euros respectivament si s'adquireixen en taquilla.

El partit d'anada va estar molt igualat deixant un just marcador d'empat a zero. Un partit que en la seua primera meitat igual que el partit en conjunt, va oferir -com es preveia- molta igualtat regnant sobre el verd. Uns primers minuts en els quals la filial granota va tractar de trepitjar l'àrea rival, mentre que el conjunt taronja buscava les internades per banda dreta d'Iván i Diego, que va ocupar d'inici el lateral. Al cap de 13 minuts de joc, el segon equip llevantinista va posar en avís als taronja després d'un centre des de la línia de fons a càrrec de Benítez cap al primer pal que va rematar de primeres i de manera acrobàtica el perillós davanter Joel Febas, que no va trobar la porta protegida per Leandro.

Estrenyia l'Atlètic Llevant i, en una arrancada de Benítez pel centre, Gomis va haver de frenar-li en falta i va veure la primera amonestació del partit. El Torrent s'estirava amb una acció en la qual Diego es va emportar l'esfèric, Lois va centrar des de la banda destra i va atrapar el cuir el porter local. En una altra arribada de l'equip granota, Joel Febas va marxar per cames, si bé va arribar molt forçat en l'àrea a la rematada, que va atallar Leandro. Depassat l'equador del primer acte, el lateral esquerrà del Torrent, Ivi, es va atrevir amb un potent xut des de lluny, ben adreçat, però que va eixir lleugerament per dalt del marc defensat per Adrián.

En el minut 27 del primer període l'entrenador del Torrent CF, Vicente Mir, va introduir dos canvis. Entraven en el terreny de joc Pisa i Luis García, al mateix temps que marxaven Gomis i Yassine. Això va implicar diverses variacions en les posicions sobre el camp en les files taronges. Així, Javi Zarzo va passar de l'extrem esquerre a desembolicar-se pel centre de l'atac, Lois quedava més en banda esquerra, Luis García en la mediapunta, Pisa en el lateral dret, Diego tornava al centre de la defensa i Juanra (que hui va començar de central) avançava la seua demarcació a la mitjana.

A l'altura del minut 30, Luis García va forçar una falta inquietant prop de la vora de l'àrea. Javi Zarzo la va executar i no va aconseguir superar la barrera i la jugada acabaria en córner, tret en curt i resolt amb un tret novament de Zarzo que es va perdre desviat. El xoc va baixar de revolucions en els últims minuts del primer temps, la calor feia mossa en els contendents i a penes es donaven aparicions destacades per les àrees.

En la represa, en aqueix minut 46, es va produir el tercer canvi en el conjunt de Vicente Mir. Iván va ser substituït per Juanca, que va quedar en l'extrem esquerre, per la qual cosa Lois va passar a la banda dreta. Chema Sanz, entrenador de l'Atlètic Llevant, apostava pel mateix onze en l'inici de la segona part. Al cap de quatre minuts, el centre de l'extrem blaugrana Andrés García el va enviar Diego, molt atent al tall, a córner. Benítez, des de la banderola del costat esquerre, va buscar sorprendre amb una pilota penjada per dalt cap al pal llarg, cobria bé Leandro la trajectòria d'una pilota que va acabar fregant la fusta.

El Torrent replicava amb una internada de Juanca, una deixada per a Zarzo amb la seua rematada en planxa i, després del rebutge, Juanra va buscar des de fora de l'àrea un tret que va marxar desviat. Una altra ofensiva portada entre Luis García i Juanca va sembrar d'inquietud l'àrea granota. Juanca tornava a insistir amb el seu enviament des de línia de fons i la saga llevantinista acovardia de nou.

En el minut 63, la quarta substitució en el conjunt de Mir va suposar l'eixida de Juanra i l'entrada de Llorer, que va ocupar la medul·lar al costat de Marcos Blasco. Va esgotar els canvis el Torrent en el minut 72, quan Cano (que va reaparéixer hui en l'onze després de la seua lesió patida en el partit a Gandia) va deixar el seu lloc a Cuxart en l'eix de la defensa.

Escassa producció ofensiva en les respectives àrees i molta precaució en les labors defensives per part de dos conjunts que, no obstant això, buscaven el gol per a arribar millor al partit de tornada. Marcos va intentar una rematada en l'àrea que va bloquejar la defensa local. En l'altra part del rectangle, el lateral taronja Pisa va haver de tallar l'avanç de l'incisiu Cambra i això va comportar una falta lateral inquietant en el minut 87.

Lamadrid arribava a la rematada en el primer pal i el defensor taronja Ivi va caminar oportú per a buidar la pilota per dalt del marc. Ja en el descompte, després d'una altra bona internada dels amfitrions, aquesta vegada a càrrec de Bekkouche, la rematada de nou de Lamadrid va marxar desviat. En els quatre minuts d'afegit el Torrent no va passar per majors sobresalts i va aguantar sense tot just dificultats un resultat inicial que deixa el desenllaç de l'eliminatòria del tot emocionant per a la trobada de tornada en Sant Gregori.