Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 05 de Maig del 2023
TEATRE

La companyia L'Espejo Negro arriba a l'Auditori amb "Espejismo", el seu espectacle més provocador i irreverent

La màgia també serà protagonista aquest cap de setmana de la mà de G Alexander i el seu últim espectacle No Parpadees!

"Espejismo" és un muntatge provocador i irreverent creat en 2019 per la companyia L'Espejo Negro amb motiu del 30 aniversari de la seua creació. Un espectacle per a públic adult que arriba a l'Auditori de Torrent per a mostrar-nos, sense cap pudor, els nostres pecats i baixeses. Un androgin i extravagant personatge eixit de les tenebres, ens submergirà en un espectacle fanàtic, inventat, de llegenda, imaginat, on qualsevol cosa o disbarat pot fer-se realitat. Com un miratge que apareix i desapareix davant els nostres miops ulls.

 

El públic, com innocent Alicia, travessarà el cristall endinsant-se en el més profund de l'Espill Negre: un món fosc on reina la llum, on resideixen criatures elegants, irreverents, tendres, perverses, solitàries, provocadores, ànimes plenes d'humor corrosiu i burleta. Objectes, música, dansa, sons i silencis, un espectacle on es mesclen i fusionen personatges de carn i os amb uns altres de goma espumeja, on res és el que sembla, on tot depén de la mirada de l'espectador. La funció serà el divendres 5 de maig a les 20 h.

 

No Parpadees! és la nova creació màgica del jove il·lusionista G Alexander. Un xou fresc, sorprenent i màgic, que fusiona la música, les llums i els efectes especials, creant una atmosfera única, perquè úniques són les experiències que viuen els espectadors en aquest xou. G Alexander aconsegueix que sentes la màgia en primera persona, fins i tot farà que pugues endevinar una simple carta. Un espectacle real i fascinant per al qual G Alexander i el seu equip han seleccionat una gran varietat de jocs amb una posada en escena original, creant un còctel de sensacions en el qual els espectadors se senten participes en tot moment.

 

G Alexander s'ha convertit en un dels millors il·lusionistes gràcies a l'art i la picardia que caracteritzen les seues actuacions. Al llarg de la seua xicoteta i gran carrera ha trepitjat alguns dels millors escenaris del panorama mundial com, per exemple, el Teatre Avinguda de Buenos Aires, el Gran Teatre de Taipey, el prestigiós tv xou francés Le Plus Grand Cabaret Du Monde, havent-hi fins i tot actuat en el festival d'arts escèniques organitzat pel príncep d'Aràbia saudita en Yedda, la capital d'Aràbia. Entre els nombrosos premis nacionals i internacionals obtinguts, destaca el segon premi en el programa Pura Màgia de TVE. La funció serà el dissabte 6 de maig a les 19 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.213.80.203

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.