Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 05 de Maig del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

Compromís, Podem i Esquerra Unida exposen les seues polítiques per als joves

La coalició electoral va celebrar una taula redona amb els joves de Torrent per tal de conéixer les problemàtiques d'aquest col·lectiu i exposar també les seues propostes. L'acte va estar conduït per les candidates Jesús Manzanares Laencina i Carmen Soto Amorós

La taula redona, moderada per les candidates Jesús Manzanares Laencina i Carmen Soto Amorós, de la coalició Compromís, Podem i Esquerra Unida, va estar centrada en les propostes conjuntes per als joves de la ciutat i les problemàtiques que aquest col·lectiu enfronta.

 

Les joves de Torrent van poder expressar les seues inquietuds i preocupacions en relació a la seua situació actual. Les propostes presentades per la candidatura transformadora es van centrar en la creació de polítiques específiques per al segment de població entre 16 i 30 anys, un grup important i de futur que necessita el desenvolupament d'oportunitats per a facilitar la seua entrada a la vida adulta.

 

Entre les propostes presentades es va destacar la creació del Casal Jove, un espai que inclourà una sala per a assajos de música, espais de reunió per a associacions juvenils i una saló per a jocs recreatius. A més, aquest espai albergarà el Centre d'Informació Juvenil i una oficina d'assessorament per al lloguer de joves.


La coalició també proposa la creació d'un programa de pràctiques remunerades, "l'Ajuntament et Beca", així com l'augment dels recursos del Centre d'Informació Juvenil per a oferir una formació anual i de curta durada digna d'una ciutat com Torrent.


Pel que fa a les problemàtiques, es va parlar de la salut mental, els salaris i l'accés a l'habitatge com a qüestions importants a abordar per a millorar la situació dels joves de la ciutat.

 

En paraules de les candidates va ser una "oportunitat per a presentar les propostes de la suma de les forces d’esquerres per a millorar la situació dels joves de Torrent i escoltar les seues inquietuds i preocupacions". Amb aquest programa, la candidatura busca crear un futur millor per als joves de la ciutat i fer front als desafiaments que aquest col·lectiu enfronta.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.28.48

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.