Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Maig del 2023
FUTBOL SALA

L'Hispanic, subcampió autonòmic de futbol sala femení

Les torrentines perderen la final enfront del Villena per dos gols a tres

El pavelló municipal torrentí s'ha vestit de gala per a tancar la final Autonòmica de futbol sala femení de la Comunitat Valenciana, preciós l'ambient amb més d'un centenar i mig de persones. Abans de l'inici de la trobada, les xiquetes del CEF Hispanic Torrent CF, han rebut el trofeu de campiones en categoria Aleví-Benjamin de la passada temporada en la seua competició de futbol 8, els dos equips participants en la final els han oferit un llarg corredor d'honor fins al punt on els senyors Kiko Berrocal del comité tècnic de futbol sala de la Federació valenciana i Juan Miguel Valiente, secretari de la federació, els han imposat les medalles de campiones i el lliurament del trofeu al campió.

L'equip alacantí ha arribat a Torrent amb una renda de 5 gols aconseguida a Villena en la trobada d'anada, les de M. José, mentalitzades per a intentar la remuntada, s'han trobat amb una defensa de primera, ordenada, compacta i segura, que com en la trobada d'anada a penes han concedit errors, capitanejades i dirigides per Sara Navalón, MVP del partit, a més seus han sigut dos dels gols del seu equip afegint el gran fer sota pals de Vicki que hui ha tornat a fer parades antològiques, Nuria la portera torrentina, hui ha tingut més faena i ha demostrat la seua altíssima qualitat i reflexos.

Les torrentines sabent que no tenien res a perdre han eixit d'inici disposades a donar l'esglai a les alacantines i en el minut 3 les de Torrent en jugada portada per Carmen i després de diverses combinacions amb les seues companyes, ha manat l'esfèric al fons de la xarxa i pujat l'1-0 de l'esperança, el pitjor que Carmen ha acabat trencant-se amb problemes musculars, bons minuts de joc local que estava trencant la línia defensiva villenera amb bastant facilitat i generant contínues ocasions, temps demanat per Carlos per a frenar l'ímpetu torrentí.

Les visitants han començat a sacsejar-se el domini local i enxampar a la contra en alguna ocasió a les guerreres arribat el minut 11 Sara ha efectuat una de les seues genialitats i de 12 metres ha tret una sabatada rasa entre una mar de cames i pegat al cep del pal que ha sigut imparable 1-1 i a allargar l'agonia local que novament veien com les seues adversàries amb tan poc els feien tant de mal, els fredolics han continuat buscant el gol, però les de l'Alt Vinalopó amb el seu gol estaven molt més crescudes de moral i eren un vertader mur de contenció que a més han començat a enxampar amb més assiduïtat l'esquena a les torrentines i obligant Núria a lluir-se en algunes ocasions, la trobada estava una mica eixelebrat i en el minut 13 Estefa ha culminat una altra contra i posat l'1-2, les torrentines han continuat creient i Irene ha manat l'esfèric al fons de la xarxa, després d'una altra elaborada jugada local i posar el 2-2, quasi complit el minut 16, arribant al descans amb taules en l'electrònic.

La segona meitat poc a ressenyar ha sigut més del que es vènia veient en la primera part, intensitat, emoció i dos equips amb formes diferents de veure el partit un equip torrentí bolcat amb joc elaborat, malgrat no comptar amb Carmen des de mediada la primera meitat i un Villena esperant, compacte, tancat en la seua àrea i tapant els tirs de les valencianes, amb eixides a la contra com la de Sara Navalón que després de robar l'esfèric s'ha plantat rapidíssima davant Núria que no ha pogut evitar el 2-3 definitiu en el minut 25, a més la sort hui era del campió, Vicki ha tret amb la punta dels dits sobre la línia un tir d'Irene minuts més tard, mitjançada la segona meitat, sabatada d'Alba al travesser rebota en la línia i sale, sobre el minut 18 Ana Mireia trau un altre xut, colpeja en una defensora paràbola a la porteria i quan semblava que es colava Vicki ha tret amb la punta dels dits, arribant al final amb el 2-3 definitiu.

Just vencedor l'equip alacantí del torneig autonòmic, ja no per desenvolupar un joc vistós, han sigut les millors a plasmar el seu joc defensiu, eixir en ràpides contres i enxampar l'esquena a les seues adversàries al que cal afegir l'altíssim punt d'efectivitat de cara a gol amb més d'un 75% d'efectivitat, si contem que en els seus partits més igualats a penes participen cinc o sis jugadores.

A l'acabar de la trobada es va procedir al lliurament de trofeus i medalles per al subcampió i Campió, que a més disputara la fase d'ascens a la divisió de plata, tots dos conjunts es van fer el corredor d'honor, desitjant molta sort al Villena FS per a aconseguir l'objectiu de l'ascens, que a l'inici es confeccione la plantilla per a aconseguir l'objectiu.