Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Maig del 2023

Sumant per Torrent denuncia la desaparició de zones d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda

El partit denuncia la supressió de dos espais en el centre de salut II i en l'avinguda Joan Carles I a l'altura del número 22

Sumant per Torrent denuncia la desaparició de zones d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda. El partit denuncia la supressió de dos espais en el centre de salut II i en l'avinguda Joan Carles I a l'altura del número 22.
En el Centre de Salut de Torrent II, abans de les obres es podia aparcar en els dos costats del carrer. A més, existia una plaça d'estacionament per a persones amb mobilitat reduïda al costat d'una senyalització vertical indicant que aquesta plaça era per a tal fi.

 

Denuncien que després de la reforma d'aquest carrer, en la part de l'accés al Centre de Salut ja no es pot aparcar i a més han instal·lat pilars que ho impedeixen. Tampoc es pot en l'altra vorera, ja que està reservat per al depòsit de vehicles de la grua, ambulàncies i un local de restauració. En conseqüència, ja no existeix plaça d'estacionament per a persones amb mobilitat reduïda, ni per al cas extraordinari d'un/a pacient d'edat avançada o amb problemes de mobilitat que necessite accedir al centre de salut i que no puga realitzar un gran recorregut caminant.

 


De la mateixa forma en l'Av. Rei Joan Carles I núm. 22 de Parc Central existeix una plaça per a mobilitat reduïda. El problema resideix que després de la reforma la vorada no és accessible i han reservat una zona per a arbustos que quan es planten dificultarà l'accés a persones amb mobilitat reduïda. A més, el senyal de l'asfalt indicant que és una plaça especial està totalment descolorida, i no existeix senyal vertical que l'indique.

 

L'anterior produeix que els vehicles estacionen en aquest lloc en desconéixer que es tracta d'una plaça reservada.
El partit es lamenta de tot el camí que encara queda per recórrer per a tindre una ciutat plenament adaptada on les persones amb mobilitat reduïda no continuen veient de manera quotidiana esculls que dificulten el seu dia a dia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.70.101

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.