Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 28 de Abril del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

Claramonte es reuneix amb professionals de la consultoria

Ciutadans ha anunciat que continuarà ampliant la targeta +25 per a revitalitzar el teixit comercial i millorar el polígon industrial de Torrent

El candidat de Ciutadans (CS)a l’alcaldia de Torrent, Raúl Claramonte, s'ha reunit amb el Grup ACE, grup de professionals independents per a assessoria i consultoria d'empreses associats a Torrent per a explicar-los el programa econòmic de la formació liberal. “Continuarem ampliant la targeta +25 per a revitalitzar el teixit comercial durant els pròxims quatre anys, així com impulsar el polígon de Torrent amb millores en infraestructures i serveis com a mobilitat i transport.”, ha detallat el candidat de CS.

 

A més, ha esgrimit, “ha sigut un dels pilars en el qual hem estat treballant aquesta legislatura i continuarem progressant en polítiques necessàries per a millorar la qualitat de vida dels veïns, autònoms i els joves amb una clara aposta per la formació i tot el que facilite el seu accés al mercat laboral”. Igualment, ha advertit, “és imprescindible sempre la col·laboració públic privada per a poder transformar la nostra ciutat com mereixem”.

 

D'altra banda, Claramonte ha subratllat “els avanços escomesos gràcies a la formació liberal”. “Sense els nostres vots, sense el nostre pas valent de gestió per i per als torrentins no s'hauria pal·liat les conseqüències econòmiques d'aquesta pandèmia que ha colpejat al comerç local, autònoms i famílies més vulnerables”, ha assegurat, al mateix temps que ha declarat que “tampoc s'haguera desenvolupat un Pla Ficus d'inversions amb el qual s'està transformant la nostra ciutat”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.46.36

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.