Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 27 de Abril del 2023
MÚSICA I TEATRE

Karolina Driemel quartet presenta "Cançons mestisses" en l'Auditori de Torrent

També veurem aquest cap de setmana en l'Auditori l'espectacle per a públic familiar Invisibles de Volià Produccions

Karolina Driemel, cantant d'origen polonés, és una ànima inquieta en constant progrés. Amb una sòlida formació en cant clàssic i art dramàtic, ha sigut guardonada al seu país en diversos concursos musicals. Ja al nostre país, actua amb diverses orquestres simfòniques interpretant repertori de música clàssica, sarsuela i música barroca. Finalment, és en el jazz on acaba consolidant la seua carrera, atreta pel seu potencial expressiu, la força dels seus ritmes i les infinites possibilitats de la improvisació.

 

El virtuosisme i la musicalitat del mestre Christian Molina al piano i la solidesa imaginativa de la base rítmica composta per Batiste Miguel a la bateria i Quique Errando al contrabaix, completen el conjunt que interpreta el seu últim projecte Cançons Mestisses. Temes reconeguts cantats en espanyol i amb uns arranjaments molt personals. Un concert fet a mida perquè Karolina desplegue la seua extraordinària energia en l'escenari. La funció serà el dissabte 29 d'abril a les 20 h.

 

Invisibles és un espectacle familiar que mescla teatre i cinema d'animació, i que ens ensenya com, amb una mica d'imaginació, podem aconseguir qualsevol cosa. Gràcies a un grup de simpàtics amics invisibles, Mia assoleix enfrontar-se cara a cara amb les seues pors i ensenyar a tothom que, encara que et faces major, no tens per què deixar de creure en la fantasia.

 

Una proposta de Voilà Produccions, una companyia que treballa des dels seus orígens a crear un teatre pròxim per al públic, basat en la combinació dels nous llenguatges audiovisuals i la tradició del teatre físic i textual. Gràcies als avanços en la tecnologia han desenvolupat un estil teatral únic que mescla teatre i cinema d'animació, unit a la precisa coreografia dels actors que creguen la il·lusió que isqueren de la pantalla. La funció serà el diumenge 30 d'abril a les 18 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.227.251.194

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.