Dimarts, 25 de Abril del 2023
FUTBOL SALA

Les xiques de l'Hispánic es compliquen la final autonòmica

Les torrentines van caure a Villena per cinc gols a zero

L'encontre ha arrancat amb les alacantines més ficades en el partit i les torrentines com en offside, en el minut 3 error defensiu de les visitants i Elena ha il·luminat el 1-0, pájara mental dels fredolics que en el minut 4 han tornat a fallar en una passada contra local i l'ex hispànica Sara Dolores ha fet el 2-0, temps mort urgent de M. José per a despertar a les seues, el resultat no s'ha fet esperar i les torrentinas han començat a jugar i bé, dominant el joc i disposant d'ocasions que una supèrbia Vicki buidava per dalt i per baix, dos tirs d'Alba que la portera local ha tret amb sengles mans i un altre de Carmen ras al segon pal els minuts passaven i les locals només eixien amb pilotes llargues a Mari o Fani, arribant al descans amb el 2-0 i bones sensacions per a les guerreres.

La segona meitat ha començat com acabe la primera amb les torrentinas tancant a les villeneras en la seua àrea, amb una Sara Dolores en defensa que es multiplicava per dues, les alacantines han estat deu minuts sense eixir de la seua àrea acovardint pilotes i resguardades amb Vicki que continuava detenint tot el que arribava, però com no hi ha dues sense tres, nou regal, la defensora que havia de cobrir la seua banda es va al centre, pilota llarga per aqueixa banda contra rapidíssima de Silvia que passa a Mari perquè faça el 3-0, tercer gol que ha afonat a les valencianes quan millor estaven, dominant la trobada i generant ocasions de gol, deixant-les en un laberint sense eixida i veient com dos errors més.

Una pèrdua de pilota en el centre de camp i un mal passe han provocat que en dos minuts Mari fera el 4 i 5 gol i tercer en el seu compte particular, els últims cinc minuts han sigut un voler i no poder de les de Torrent que dominaven però sucumbien en els metres finals davant una espectacular defensa local que ha estat de 10 i sense tot just concedir un sol error en tota la trobada, si a més afegim l'altíssima efectivitat cara porteria, aconsegueixen el que els ha permès solucionar davant el seu públic, una eliminatòria molt encarrilada i difícil de remuntar el 5-0 per a les torrentinas, encara que no impossible, d'èpiques està ple el món de l'esport.

La volta serà diumenge que ve dia 30 d'abril en el pavelló municipal Anabel Medina de Torrent a les 12.15 h. Esperant el suport de la seua gent les torrentines segur intentaran donar la sorpresa.